sujta#748
Egy számomra érdekes dolgot fedeztem fel a játékban. Ez a játék nekem 1 GameStar mellékletről van meg. Elkezdtem vele játszani. Aztán végeztem is vele. Ha jól tudom, 3 fajta végződése van, de én csak az egyik fajta végződésig vittem ki. Azután ugye lejött a fejlesztők neve, stb. stb. Szal úgy voltam vele, hogy ki van pörgetve a játék. Azóta rá se néztem. Aztán tesóm elhatározta, hogy ő is elkezd véle jáccadozni. Amikor ráment a New Game-re, neki teljesen máshogy kezdődött el a játék. Nekem úgy kezdődött el, hogy a börtönben szörnyek szabadultak el, neki pedig úgy kezdődik el a játék, hogy egy hajón vannak több fogollyal, akiket ilyen rendőrök visznek vhova. Nemtom hogy ez a játéknak egy másik része, ami csak akkor kezdődik el amikor már kivittük a kezdő részt??
Ha valaki kipörgette, és még megvannak a mentései, no meg a játék is fennvan neki, pls az is próbáljon már ki 1 New Game-et, hogy őneki hogy kezdődik el ismét a játék. A nehézségi fokozat nem befolyásolja a játék kezdetét? Naon kíváncsi vok, hogy mi lehet ez. Mindenesetre, én azért elkezdem ezt a részét is, mert naon teccett a game. Ismét lesz alkalmam adni az arcukba pár ólmot...