894
-
#774 Igen, csak a 2-ben. Az első részben csak 1 féle van! -
Crazy Mate #773 Tudna valaki képet küldeni a szörnyről,amivé átváltozunk?Mind a három alakban kellene kép,vagy csak a 2-ben néz ki 3 féleképpen a szörny? -
Crazy Mate #772 Én 14. -
#771 lol ×DD hát akkor nem tudok mit mondani. nem tudok hozzá cheat-et de nem is ajánlok. te hány éves vagy? -
Crazy Mate #770 De neki rohadtul tetszik,mert át lehet változni szörnnyé! -
#769 hát elsőre azért hatásos volt, de nem féltem nagyon. sok horrort néztem meg sok ilyen játékkal játszottam már. ez viszont kedvenc lett! másodszorra nem ugyanannyira élveztem de jó volt, mert több vége van a játéknak és az volt a cél hogy egy másikat érjek el. sikerült és nagyon jó volt! sztem cheat csak elrontja de ez minden játékra igaz!! sose használok! ha meg megrémülsz az meg jó mert az a játék célja :)) 10 éves tesód meg sztem ne ilyennel játszon :PP -
Crazy Mate #768 Játszottál,2x-er végigtoltad,és nem féltél?A második végigtolást ugyanúgy élvezted,mint az elsőt? -
Crazy Mate #767 Nem használok,csak szeretnék,mert többször is megrémülök a játék egyes eseményeitől.(ezt jól leírtam),és ez nagyobb biztonságérzetet nyújtana,egyébként főleg a 10 éves tesómnak kellene. -
#766 ha olyat használsz akkor hagyd is abba a játékot ........... -
Crazy Mate #765 Nincs bele valami kód,amitől sérthetetlen leszek? -
#764 én játszottam, 2x toltam végig :P ha segítség kell írd ide és segítek. -
Crazy Mate #763 Van olyan aki játszik vele és megadná az msn címét? -
#762 azt a reflektort fent, irányítsd a földre ahol kinyílt és ahonnan jönnek a szörnyek. akkor elégnek. -
czipi #761 Ott tartok hogy 1 néger csávó elkezd velem beszélni egy hídon (vmilyen átjárón) A végén van egy nagy doboz (tűz előtt) azt le kell ejteni a létránál lévő lyukba (közben özenlenek a szörnyek) és lemászok a létrán. Átmegyek a kirobbantott falon és 1 nagy lyukból özönlenek a szörnyek. Sajnos itt már nem találtam megoldást. Gondolom, hogy a reflektort kell használni, csak nem tudom, hogy hova kell irányítani. Köszi! -
NRK #760 Patchelted a játékot? Esetleg cseréltél videókártyát azóta, hogy utoljára még ment? Eredeti, vagy valami kalóz cucc? Minden mentésed betöltésénél ezt mondja, vagy már el sem indul egyáltalán a játék? Más hasonló gépigényű játékok rendesen mennek? -
#759 Már azt is megpróbáltam hogy újratelepítem a gémet de ez se segített.:(
-
NRK #758 Hmmm.... Csúnyán hangzik. Telepítsd újra, miután a mentéseidet kimásoltad. Talán az segít. -
#757 Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy már régóta játszom a játékkal és most is akarnám folytatni de amikor belépek és elkezd betölteni kiírja hogy az engine hibát észlet ezért leáll. Aki tud légyszíves segítsen! Előre is kössz! -
#756 menj a szoklákhoz, ott kell átjutni asszem. de rég játszottam vele. vagy a bozótosba menj be. de sztem a sziklák. vigyázz vannak olyan helyek ahol meghlasz ha leugrasz. -
Fergio #755 Sziasztok! elakadtam a játékban a Death be not proud pályánál. Megyek az úton majd jön egy film ahol jön egy teherautó és beleesik a folyóba. Továbbmegyek kinyirom a két föld alól jövö valamit és nem tudok továbbmenni. Help! Előre is kösz. -
#754 na ezek után kíváncsi vagyok, mi van akkor ha a "rossz" vége lesz és azt töltöm be a Suffering TTB-ba. akkor hogyan megyek a csónakkal? mondjuk a "jó"-val sem tudom. a 2-ben alapba ami van, hogy én vezetek a pali meg kiütve. -
NRK #753 Igen, ez a semleges és a jó végződés. A rossz esetén szörnyeteggé válsz, szétütöd a motorcsónakot az ürgével együtt, és gyalog menekülsz el a szigeten valahova. Marha jó játék, abban egyetértek. -
#752 szvsz jobb lett az első rész. iszonyatosan király volt, nekem a Hl2 mellett örök favourite. a 2 picit szürkébb, sokkal sötétebb hangulat, de sajna sztori terén nem alkottak többet. be lehet tölteni a régi mentéseket és akkor úgy kezdessz. az faja 5let hogy 3 féle szörnnyé alakulhatsz át, jó-köztes-rossz. én jóként toltam végig és csalódtam a végében. főellentől 2 mondat és vége. pfff. az elsőt 2x toltam végig, jóként és talán köztesként. nem tudom van-e haramdik. első vége h lecsapom a motorcsónakos ipsét, másodszorra meg simán leültem és elmentünk. sztem van még egy durvább is. ez a játék megérne egy misét! -
NRK #751 A játék folytatásának a címe: The Suffering: Ties That Bind. Nem játszottam még vele, mert ronda ára van, 10000 körül. Majd ha normalizálódik a helyzet, vevő leszek rá. Ez kezdődhet 3 különböző módon a The Sufferinges befejező mentésed alapján. Ha nincs mentésed az első részről, akkor csak a semleges kezdése elérhető. Hogy aztán ez mennyire befolyásolja a második rész történetét, azt nem tudom. -
NRK #750 Ha egyszer végigtoltad a The Suffering-et, és újat indítasz, az úgynevezett bónusz, nullás pályával kezdődik a játék. De azután minden olyan mint addig. Ez a bónuszpálya lett volna eredetileg az első, de aztán a tervezők úgy látták, túl sokat lelő előre a poénból (mindjárt átváltozás az elején), úgyhogy ilyen bónusznak tették be. A bónuszpályán ezt mint Easter Egg el is mondja valamelyikük. Az udvarra berepül egy varjú. Szaladj rá. És akkor elindul az audiókommentár.
-
sujta #749 NRK!!!
A 747. üzenetedben arra, hogy a játék második része az első rész végződése alapján kezdődik, mit értesz 2. rész alatt? A Suffering 2-t vagy a Suffering 1 második szakaszát érted alatta.? Mert én először azt hittem, hogy a Suffering 2 kezdődik a Suffering 1 záró mentései alapján. -
sujta #748 Egy számomra érdekes dolgot fedeztem fel a játékban. Ez a játék nekem 1 GameStar mellékletről van meg. Elkezdtem vele játszani. Aztán végeztem is vele. Ha jól tudom, 3 fajta végződése van, de én csak az egyik fajta végződésig vittem ki. Azután ugye lejött a fejlesztők neve, stb. stb. Szal úgy voltam vele, hogy ki van pörgetve a játék. Azóta rá se néztem. Aztán tesóm elhatározta, hogy ő is elkezd véle jáccadozni. Amikor ráment a New Game-re, neki teljesen máshogy kezdődött el a játék. Nekem úgy kezdődött el, hogy a börtönben szörnyek szabadultak el, neki pedig úgy kezdődik el a játék, hogy egy hajón vannak több fogollyal, akiket ilyen rendőrök visznek vhova. Nemtom hogy ez a játéknak egy másik része, ami csak akkor kezdődik el amikor már kivittük a kezdő részt??
Ha valaki kipörgette, és még megvannak a mentései, no meg a játék is fennvan neki, pls az is próbáljon már ki 1 New Game-et, hogy őneki hogy kezdődik el ismét a játék. A nehézségi fokozat nem befolyásolja a játék kezdetét? Naon kíváncsi vok, hogy mi lehet ez. Mindenesetre, én azért elkezdem ezt a részét is, mert naon teccett a game. Ismét lesz alkalmam adni az arcukba pár ólmot... -
NRK #747 Az NPC-khez való viszonyodtól függ. Ha mindenkinek segítesz, csak önvédelemből ölsz, jó a vége. Ha mindenkit kiirtasz, rossz a vége. A semleges végződés eléréséhez semlegesen kell viselkedni velük: tilos segíteni nekik, de tilos az ok nélküli gyilkolászás is. Nekem ez a 3. volt a legbonyolultabb, mert némely haverkodó szereplő irtóra tapad az emberre, és nehéz úgy lerázni, hogy ne segísem át akaratlanul is a veszélyes szakaszon, de nem is én öljem meg. A játék második része pedig 3 különböző módon kezdődik, függően az első részből elrakott zárómentésedtől. -
sujta #746 Télleg, ha már mondod, én is hallottam, hogy a sufferingnek 3 fajta befejezése van, de ezek mikor következnek be? És mennyivel nehezebb egyik befejezés a másiknál? -
NRK #745 Én kitoltam mind a 3 féle végződésig. Meglepően jó kis Ritának-való szörnyeteges játék ez a The Suffering. Area 51 is tök jó, 2 hete fejeztem be. Nehézségi szintje kb. ugyanilyen. Tegnap meg a Cold Fear-rel végeztem. Az könnyű lenne HA jobban lehetne irányítani. De sajnos pont a legkritikusabb harci jeleneteknél átvált fix külső kameraállásra, amihez nem vagyok szokva. Huhh! De meglett! Jó játék az is, ajánlom melegen. -
sujta #744 Ráadásul úgy, végigjátszás nélkül. Csak ezen a szörnyes pályán kellett segítség.
Még azokat az iratokat sem használtam, amiket a játékban megkapsz.
Igaz, nem volt valami könnyű a játék. -
sujta #743 Ah kivittem!!!
Rohadt nehéz volt a vége... egyszerre majdnem 3 ellen?
Már csak az area 51-et akarok még végigtolni...[#violent] -
NRK #742 Helyes, helyes. És gratula. Csak így tovább! Tök jó játék, én 4-szer végigtoltam a nyáron. -
sujta #741 KIRÁLY!!!
Ma az 5. próbálkozásra bezártam a SZEMETET a kazánba!!!
Kösz a SEGÍTSÉGET MINDENKINEK!!!
Most indulok fel a létrán, a szörny meghalásától alig fél percre se. -
NRK #740 Tűz ég akkor is, ha nem látszik. Csak legyen nyitva a kazánajtó, hogy belefújhasd. Aztán gyorsan rácsukni az ajtót, mert különben kijön. Tökéletes időzítés kell. Ez a megoldás. Azt persze nem mondtam, hogy könnyű. Én is sokat eltököltem vele. Kitartás, és sok sikert! -
sujta #739 Gondoltam már rá hogy a gőzzel befújom a kazánba, de eddig 1szer sem sikerült. Mindig átszáll a másik csatornába(amelyik a beomlott bejárat előtt van).
De amikor a kazán nyitva van, akkor parázslik, ha becsukom, akkor ég a tűz bent, de viszont ha kinyitom a kazánt, és molotov-koktélt dobok rá(a kazánra) akkor eltűnik az a parázsló anyag, és ha ezekután becsukom a kazánt akkor sem ég már benn a tűz.Ezt azért írtam le, hogy ez nem-e hátrány abban, hogy a szörnyet bezárjam a kazánba. Mert előbbi mentéseim nincsenek, ugyanis mindig az adott mentést írtam felül. KÖSZ A SEGÍTSÉGET, majd próbálkozom elkapni az aljast!!! -
NRK #738 712-es és 713-as hozzászólásban írtunk már valamennyit róla. A kazán előtti csatornanyílást a földön ne is takard le, mert ott kell feljönnie a zöld szörnynek, hogy ha a kazánajtó nyitva van, a gőzzel belefújhasd a tűzbe, aztán gyorsan rávágni az ajtót. Nehéz rész! Haverod nem tom, melyiken fekszik, de ha szemben állsz a kazánnal, akkor a közvetlenül tőled balra levőt a földön mindenképpen takard le, hogy a messzebbin kelljen a szörnynek feljönnie, és neked legyen fedezéked a támadásai ellen. -
sujta #737 Szevasztok!
A kérdésem az, hogy a 18. pályán(Single Bullet Theory vagy "az egy golyó elmélet" pályán) mit kell csinálni azzal a zöld szörnnyel?
A gázkiömlöket már elzártam, és a földön találhatóakat is, csak azt nem amelyen a haverom fekszik meg a kazán előttit(mert azt már nemtudom mivel)
Láttam hogy a kazánnal lehet csinálni vmit. Aki tudja hogy kell ezt a rész megcsinálni pls. írja le nekem. ELŐRE IS KÖSZ A SEGÍTSÉGET!!! -
-
NRK #735 Én ráraktam, és tökéletesen működik. Persze megütötte a szememet pár nyilvánvaló fordítási hiba, de kritizálni csak akkor fogok, ha én tökéletesebbet alkottam. Aki nem tud angolul, annak hatalmas segítség.