The Suffering

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ráadásul úgy, végigjátszás nélkül. Csak ezen a szörnyes pályán kellett segítség.
Még azokat az iratokat sem használtam, amiket a játékban megkapsz.
Igaz, nem volt valami könnyû a játék.
Ah kivittem!!!
Rohadt nehéz volt a vége... egyszerre majdnem 3 ellen?
Már csak az area 51-et akarok még végigtolni...<#violent><#violent>[<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>#violent]
Helyes, helyes. És gratula. Csak így tovább! Tök jó játék, én 4-szer végigtoltam a nyáron.

Ha elkapta, nem ereszti!

KIRÁLY!!!
Ma az 5. próbálkozásra bezártam a SZEMETET a kazánba!!!
Kösz a SEGÍTSÉGET MINDENKINEK!!!
Most indulok fel a létrán, a szörny meghalásától alig fél percre se.<#nyes>
Tûz ég akkor is, ha nem látszik. Csak legyen nyitva a kazánajtó, hogy belefújhasd. Aztán gyorsan rácsukni az ajtót, mert különben kijön. Tökéletes idõzítés kell. Ez a megoldás. Azt persze nem mondtam, hogy könnyû. Én is sokat eltököltem vele. Kitartás, és sok sikert!

Ha elkapta, nem ereszti!

Gondoltam már rá hogy a gõzzel befújom a kazánba, de eddig 1szer sem sikerült. Mindig átszáll a másik csatornába(amelyik a beomlott bejárat elõtt van).
De amikor a kazán nyitva van, akkor parázslik, ha becsukom, akkor ég a tûz bent, de viszont ha kinyitom a kazánt, és molotov-koktélt dobok rá(a kazánra) akkor eltûnik az a parázsló anyag, és ha ezekután becsukom a kazánt akkor sem ég már benn a tûz.Ezt azért írtam le, hogy ez nem-e hátrány abban, hogy a szörnyet bezárjam a kazánba. Mert elõbbi mentéseim nincsenek, ugyanis mindig az adott mentést írtam felül. KÖSZ A SEGÍTSÉGET, majd próbálkozom elkapni az aljast!!! <#violent>
712-es és 713-as hozzászólásban írtunk már valamennyit róla. A kazán elõtti csatornanyílást a földön ne is takard le, mert ott kell feljönnie a zöld szörnynek, hogy ha a kazánajtó nyitva van, a gõzzel belefújhasd a tûzbe, aztán gyorsan rávágni az ajtót. Nehéz rész! Haverod nem tom, melyiken fekszik, de ha szemben állsz a kazánnal, akkor a közvetlenül tõled balra levõt a földön mindenképpen takard le, hogy a messzebbin kelljen a szörnynek feljönnie, és neked legyen fedezéked a támadásai ellen.

Ha elkapta, nem ereszti!

Szevasztok!
A kérdésem az, hogy a 18. pályán(Single Bullet Theory vagy "az egy golyó elmélet" pályán) mit kell csinálni azzal a zöld szörnnyel?
A gázkiömlöket már elzártam, és a földön találhatóakat is, csak azt nem amelyen a haverom fekszik meg a kazán elõttit(mert azt már nemtudom mivel)
Láttam hogy a kazánnal lehet csinálni vmit. Aki tudja hogy kell ezt a rész megcsinálni pls. írja le nekem. ELÕRE IS KÖSZ A SEGÍTSÉGET!!!
ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

Én ráraktam, és tökéletesen mûködik. Persze megütötte a szememet pár nyilvánvaló fordítási hiba, de kritizálni csak akkor fogok, ha én tökéletesebbet alkottam. Aki nem tud angolul, annak hatalmas segítség.

Ha elkapta, nem ereszti!

ffxi
Jó hozzá a magyarítás? Érdemes letöltenem?

Fákjúal!

Az igen hasznosan befolyásolja szörnyek hozzáállását a témához.<#nevetes1> Hajrá, meglesz az!!!<#eljen>

Ha elkapta, nem ereszti!

Köszönöm a bíztatást<#smile>
Nagyon jól esik <#smile>
Majd adok az arcukba pár ólmot <#violent><#gun>
hihi<#nyes>
Kitartás!!! Húzós lesz, mert a végsõ összecsapásra hasznos, ha az ember maximális élettel és gyógyszermennyiséggel jut el. Maximalisták elõnyben! (Az utolsó pálya is tele van tüzes csajokkal, egyéb könnyebb mûfajú szörnyekkel, mielõtt a végsõ nagy csata jön.) De egy alsó-középkategóriás játékos (mint én) azért már képes megcsinálni, ha nem is elsõre, legalábbis a legkönnyebb fokozaton.<#gun>

Ha elkapta, nem ereszti!

Ehh, nem tünik könnyûnek <#kuss>
De meg próbálom <#smile>
Huhh! A gyújtogató, csapatosan támadó, kétszeresen kinyírandó kiscsajok! <#ijedt> Akkor õrültem meg tõlük a legjobban, amikor a jó végzõdésre hajtottam, és így az õrnek jódarabon segíteni kellett. A pali nem elég, hogy bevisz egyébként elkerülhetõ kiscsajos részekre, de ráadásul olyan lehetetlenül esik nekik, hogy szinte csak akadályoz a hatékony (gránátos) "tûzoltásban". A muki ugyan jól lõ (jobban mint én, hehe), de taktikai érzék az nem szorult bele semmi az AI-jébe, képes befutni a legnagyobb gyújtogatás kellõs közepébe! Ha sikerül életben tartani az ürgét, õ vezet, merre kell továbbmenni. De nélküle is meg lehet lelni a továbbjutás útját. Egy bezárt kapuhoz fog vinni, amit a villamosszékes kísértet fog kinyitni a továbbjutáshoz, ha már mûködik a világítótorony. És jön az utolsó pálya! Hajrá!<#violent>

Ha elkapta, nem ereszti!

Amit Desert írt (#726), a Gamestar melléklet, az az elsõ rész, és 2 cd-s.(És újságosoknál most kapható egy nyári számmal összecsomagolva, egy GS áráért. Ha nincs még meg egyik sem, jó vásár!) Mivel 3 cd-st említettél, arra gyanakszom, a második rész másolásvédelmével gyûlt meg a bajod. Sajna kalózkodásokhoz nem értek, mégpedig nagyon nem. Ha nincs egy játékhoz rendesen mûködõ crack, én nem is kísérletezem a virtuális meghajtós macerákkal. Kivárom, amíg megoldódik a probléma (készül crack, vagy megolcsul a játék). Van kismillió egyéb jó játék az addig hátralévõ idõre.<#vigyor3>

Ha elkapta, nem ereszti!

Szia NRK!
Sikerült a gázos csávót legyõzni de utáni mindig megölnek a lángoló lekek.
A Világító torony aktiválva.
Merre tovább?😊<#nemtudom>
Védelmi rendszer 😊 sokat nem tudsz ellene tenni
próbáld meg az Antiblaxx nevû progi
Vagy a Gamestar 2005 májusi számát próbáld valahonnan elõkeríteni ahhoz adják a The Suffering-et 😊
NRK a Sufferinget még nem toltam végig, mindig közbe jön valami 😞
raziel.
#696?....:=(

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Köszi az infót! Amit ehhez hozzáfûzhetnék, az annyira off, hogy inkább privátban megy...<#idiota>

Ha elkapta, nem ereszti!

NRK én a CoDUO-t meg a CoD2-t is elõször Easy-n toltam végig.
A Call of Duty-t viszem most veteránon 😊 nem egyszerû 2 lövés és halott vagy 😊
Egyébként van más honosítása a CoDUO-nak nem régen adta ki a IBS.(1-2 hónapja)
Ha kell emailben elküldöm 😊 majd megnézem mekkora mérete 😊
Ja és az UO nehezzebb még easy-n is mint a CoD 😊
Hajrá, ne hagyd magad!!!<#eljen> CoD2 könnyebb játék? És a CoDUO? Ha igen, hamarosan nekivágok én is!!! Ha nehezebb, akkor még rá kell edzenem elõbb egy kicsit.<#violent>

Ha elkapta, nem ereszti!

Jogos a megjegyzés, múltkor, amikor elindítottam startmenün keresztül a játékot, én is láttam ezt az opciót, és nekem sem volt aktív. (Azt meg fõleg nem tudom megmondani, hogy a startmenümben miért a setupja van a játéknak, nem a rendes indítása.) Rejtély a számítástechnika....<#zavart2> Lehet, hogy ennek még ps2-es korából volt valami jelentõsége, csak nem gyomlálták ki belõle. (Ha ez az ötletem akkora baromság, hogy zörög, az csak azt bizonyítja, hogy még az életben nem volt a kezemben ps2. Hajrá PC-s játékok, egyébként!<#vigyor3>)

Ha elkapta, nem ereszti!

rorr
Ezt a beállítást nem a fõmenüben lehet csinálni hanem elsõ indításkor de sajnos a nagyfelbontású textúra rész nem x-elhetõ nem tudom ,hogy miért ezért érdeklõdtem.....

Igazad van! De lelkileg is fel kell készülni!<#vigyor0>
majd csak azután lehet <#gun><#violent>
Én receptem a megfelelõ stratégián túl: nagy jóízû szunya, és kipihenten nekiugrani másnap.<#vigyor3>

Ha elkapta, nem ereszti!

Majd erõt veszek magamon hogy kicsináljam a gázos csávót hihi <#violent><#gun><#email>
Jaja, a többgombos egér lehet, hogy segít ilyenkor. Sikerült Zöld Gázt megsütnöd?<#wink>

Ha elkapta, nem ereszti!

Tudok azért valamit<#awink>Végigjátszás nélkül kicsit álmosan vittem végig a diliházastól a gázos mukiig.
A diliházas pályán nem tudom hogyan, de szinte minden adta magát és megállás nélkül mondhatni végig rohantam rajta <#vigyor2>talán azért mert érzem oda kerülök<#nevetes1>
Egyébiránt nekem annyiból jó az irányítás hogy 5 gombos az egerem és 4 opciót betudok állítani az egérre ezzel is könnyítve dolgom <#wink>
Akkor mégsem írom meg a végigjátszást a fejezetrõl. Gratulálok, egyébiránt.<#eljen> Igen, az a megoldás, de piszok nehéz, nekem nagyonsokadszorra sikerült csak. Még az irányítást is átállítottam ehhez a részhez, hiszen itt lövöldözés nincs, ellenben a tárgyhasználat gyors elérése életbevágó. (A kemenceajtó csukogatása és a gõznyitogatás is gyors kell, hogy legyen.) Ha szemben állok a kemencével, balra az elsõ szellõzõt takartam le, így a zöld dögnek a messzebbin kell feljönnie, nekem meg van fedezékem.

Ha elkapta, nem ereszti!

Szia NRK!
Sikerült a diliházas pálya<#taps>
Most a zöld gázos csávónál vagyok mikor ömlik a gáz 4 csõbõl plusz sok szellõzõ van a földön azokat.
a csöveket elzártam a rácsokat lefedtem van 2 rács ami szabadon van az egyik a kazán elõtt a másik meg a mögöttem
Ha jól sejtem a zöld mukit be kell a kiáramló gõzzel terelni a kazánba és becsukni az ajtót?
valahogy mindig meg lóg <#smile>
írok privit <#wave>
Helló, Desert! Írtam privát üzenetet. Ha lesz idõm, lehet, megcsinálom ennek a fejezetnek a végigjátszását magyarul. Majd meglátom milyen kedvem lesz.

Ha elkapta, nem ereszti!

Szia NRK<#wave>!
Angol nem kell <#vigyor3>
Melyik nap lenne jó neked chatre, és mikor?
<#wave>
Csak angol végigjátszást ismerek, ha az jó, küldöm. A linkje egyébként itt van: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/suffering_b.txt
Viszonylag jó, néhol leltem csak benne kiegészíteni valót, meg a 3 végzõdés elérésének a feltételeit tudja rosszul a tag, aki írta. Ettõl eltekintve jól használható. Magyart nem tudok, és piszok lusta vagyok nekiülni írni egyet. Inkább játszom!<#vigyor3>

Ha elkapta, nem ereszti!

pontos cím: chat.gyaloglo.hu <#wink>
ha tudnál végigjátszást küldeni nagyon örülnék neki <#wink>
[email protected]

Chatelni meg nem nehéz <#wink>
Legyetek jók<#wave>
a Sufferinget meg majd próbálom <#wink>
The Suffering 1-nél a fõmenüben vannak a beállítások, ott pedig a videót kellhet macerálni. Nagy, szemmel látható különbség van a grafikájában, pl. ha minden részletességet, filtert, felbontást maximumra rak az ember. (Persze jó gép kell hozzá, hogy aztán ne szaggasson.) Nekem úgy megtetszett tegnap a nagyobb felbontással és bilinear helyett trilinear filterrel, hogy lehet, mégegyszer végigtolom így is.<#vigyor3>
Arról semmi információm nincs, hogy valaki csinált-e maszekban a játékhoz High Definition textúrákat, mint például amiket a Thief 3-hoz lehet szerezni. Ha hallottál róla, hogy van ilyen hozzá, attól kérdezd a részleteket, megtalálási helyet, aki mesélt róla. sok sikert!<#eljen>

Ha elkapta, nem ereszti!

Hogy nagyon õszinte legyek, kinyomtatott végigjátszás volt elõttem az asztalon annál a pályánál. Borzasztó labirintusos, többszintes, és kemény meló vár a pincétõl a padlásig. Még a 4. alkalommal is el-eltévedtem benne. De lásd az aláírásomat!<#gun> Nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy online élõben valami sokat tudnék segíteni a The Sufferingben.
Majd megnézem, mi a fene az a gyalogló. Sohasem cseteltem még, csak itt az sg-nél szóltam be egyszer a többiekhez, de semmi élvezetet nem találtam benne, úgyhogy azóta nem kísérleteztem vele.

Ha elkapta, nem ereszti!

OFF
Jövõhét nekem is okés kivéve a csütörtököt meg a hétvégét.
chatbõl sztem legnormálisabb a gyaloglo ott vagyok regisztrálva.

Megpróbálom megcsinálni azt a pályát de sztem megvárom míg tudunk beszélgetni és majd segítesz remélem <#nezze>

Addig is Call of Duty 2 vel tolom <#gun><#email><#violent>

Holnap írok <#wave>
Vetítõs részeknél általában a vetítõket kell valahogy lezúzni, attól nyílik meg valahol a továbbjutás útja. Hate the Sin not the Sinner pálya, ha jól sejtem. Az egy labirintus, én is rendesen elkeveredtem ott mindig. Ha ez a pálya eleje, Killjoy doki dumája után, akkor a polcon levõ vetítõt kell szétlõni, erre eltûnik az ajtót elzáró rács.
Jut eszembe, van már magyarítás a játékhoz! www.magyaritasok.hu A továbbjutáshoz ugyan nem fog sokat segíteni, de a játék hangulatán nagyot dob, ha érti is az ember azt a sok sódert. (Én angolul toltam végig, nem volt gond a megértéssel, de ha valaki nem érti, akkor csak hentelés az egész játék.)
Jövõ héten újra meló, akkor délutánonként netközelben lehetek huzamosabb ideig, akkor próbálkozhatunk valami élõbb tárgyalással, chat-tel. (Azt is ki kell egyszer próbálni<#papakacsint>!)

Ha elkapta, nem ereszti!

Sziasztok!<#wave>
Szia NRK <#wave>!
nem rossz gép <#nevetes1> én elbújhatok mellette <#nevetes1>
NRK valamikor tudnánk beszélgetni pl: chaten?
Különben ismételten elakadtam a Sufferingben 😊 most a diliházban vagyok egy szobába bezárva egy lyukból vetítõgép fénye tör elõ egy másik felfele vetít és
egy harmadik egy rácsot vetít... teljes káosz <#falbav> ha van megoldás szívesen
fogadom <#nevetes1>
by: Desert
Athlon 64 3200+, 1 GB RAM, Ati Radeon 9600 (256 MB saját RAM-mal). Ha még részletesebben érdekel, küldök egy dxdiagot privátban.

Ha elkapta, nem ereszti!

raziel.

Sil3nt
már kijött

tomi989
nem tudjátok mikor jön ki a suffering 2

A számítógép azé van hogy tönkretegyük POP FOREVER

rorr
nemtudja valaki milyen feltételei vannak az opciókban az extrafelbontású textúrák bekapcsolásának se az elsõ se a második részben nem volt bekapcsolható nálam pedig már a teljes gépet lecseréltem az elsõ óta....
Be tudja valaki kapcsolni a nagyfelbontású textúrákat? az elején amikor indítod.

raziel.
ötlet?<#idiota>

raziel.
sziasztok

wanadorol szedtem le a 3cds verziot és simán daemon toolsal feltettem majd ikonnal inditom és ezt irja ki: hiba

megoldás van rá?

Tudom ez off. <#nezze>

Rita neked milyen géped van ha szabad érdeklõdnöm?

Nekem: Abit NF7, Athlon Xp 2500+(Barton), 1280 Mb RAM,
GeForce NX 6200(128Mb, 128bit)

Remélem nem kapok büntit ezért <#vigyor2>