• totyg
    ibrik:
    Szeva!
    A magyarítás javításán én már nem dolgozom, már csak a kapott szövegeket módosítom. Minél hamarabb ki akartam adni, hogy tudjunk vele játszani ezért van benne bőven hiba.
    Nyugodtan javíthattok benne mindanyian (SŐT), nem haragszom meg. Ha elkülditek a javításotokat, bele is szerkesztem a "KÖZKINCSBE". Épp ezért tettem ki a lapra egy szöveg szerkesztőt is (HEX Editor-ral kicsit nehéz rajta dolgozni).
    Én is rájöttem, hogy valamilyen képként tárolja a Syberia dokumentumait, de milyen állományokan? Meg tudod mondani, hogy melyik fájlokban és milyen kódolással van rögzítve?
    Gyanakszom, hogy valamilyen, a Microids által kitalált kódolással tárolták és az nem publikus. Mindent meg lehet csinálni, csak időbe kerül. Ha van rá igény első lépésként anyit tudok tenni, hogy a játékból egy képlopóval megszerzem a dokumentumok képeit. Azt átszerkesztem és jpg formátumba közzé teszem... Egyenlőre nem tudom megoldani, hogy a játékban is az jelenjen meg. Ha tudtok valami megoldást, vagy valamilyen szerkesztő progit, szívesen látom.
    Üdv mindenkinek.