-
Hoz_Hun #1838 Na tegnap végigvittem.
---MASSIV SPOILER---
Hát izé. Az első rész szerintem sokkal jobb volt. Hosszab, a fejtörők keményebbek, a történet sokkal jobb volt. Azt nem tudom megbocsátani, hogy Oszkárt eltették láb alól. Álom utántól ratyi a játék. A vége meg; Kate Walker a New Yorki ingatlanügynök könnyes szemekkel figyeli ahogy az elmeháborodott Hans elcammog a rég kihalt Mamutok hátán a lemenő nap fényében....Háááát. 1. Miért kellet Oszkárnak kinyulnia. 2. Minek öltözött be Hans Oskár gunyájába (elég siralmas volt a ráébredés, hogy Oszkár belül tök üres, szóval pl mi mozgatta a lábát?)? 3. A kutyát frankón benhagyják a ketrecbe, vagy Kate későb kiszedi? 4. Mi lett a kislánnyal?
A bunkó Hans még egy búcsút sem intett Kate-nek, pedig nélküle rég keményrefagyott volna a hóban. Egyáltalán hogy gondolta ezt Hans? Egyedül megpusztult volna. A vonat meg csak arra kellet, hogy kiolvassza a hajót? Mert a hajóig frankón kiépítette az utat, tehát már járt ott.
A fejtörők a végén. Mintha összecsapták volna az utcsó szigetet. Van vagy 7 helyszin, meg 3 eszköz, nehéz kilogikázni mi kell, föleg ahol nincs logika. Árulja már el valaki, hogy mi logika volt a szélfogó kürtő beállításában. Ugye a panelen volt 20 jel a medálon ugyan az a 20 jel. A kürtő körbe forgott, a medál is kör alakú körbe elhelyezkedve jelekkel. Én ebből arra következtettem, hogy a jelek megadják a forgásirányt, mégpedig jelenként 18 fokot fordul. De nem. Két egymástól kettöre lévő jellel 36 fokot kellet volna fordulnia erre több mint 110 fokot fordult. Na jó gondoltam a medál középső szimbóluma a nérvadó, az sem. A szélirányt szintén nem lehetett megtudni, mert a két képernyővel odébb lévő zászló alig alig mozdult. Szóval maradt a próbálgatás, így viszonylag hamar beforgattam a jó irányba. A szigetes fejtőrő másika pedig a negatív csúcs. 5 elemes puzzle. Tartot vagy fél percig a megoldása.
Szóval remélem egy harmadik részben korrigálják az összecsapott végét. Ezt ott elba**ták hogy Oszkárt eltettét láb alól értelmetlenül (mert miért nem maradhatott volna ott a vonatnál, Kate vissza megy, valami ketyerével megfordítják a vonatot és kalandoznak továb....de nem).
A leszolással senkit nem akarok megbántani ez az én véleményem.