2964
-
#1844 Ahogy látom a negatív véleményed a játékról főként abból fakad, hogy eltették Oscart láb alól. De ez csak a te szubjektív véleményed, szerintem meg nagyon megható volt, amikor Oscar feláldozta magát Hans miatt, igaz tényleg gagyi volt az, amikor láttam, hogy Oscar belül tök üres, azt tényleg elszúrták egy picit. De ennek ellenére próbáld meg objektívan értékelni a gamet, és szerintem nagyon jól sikerült, az utóbbi évek legjobb kalandja, és ez nem csak az én véleményem. -
Hoz_Hun #1843 Nah, tehát beállítod 2.45-re megpöccinted az egyik, majda másik figurát, erre a óra nehezékek felhúzódnak. Meglódítod a nyelvét és elindul az óra. Beállítod most a 7.15-öt. Meghúzod a jobb oldali nehezéket (lehet, hogy a bal is jó én a jobbat húztam). Erre elkezd pörögni az óra. Na most megpöckölöd a kis emberkék kalapácsát erre azok elkezdenek csilingelni. -
mochee #1842 ketyeg, körülbelül beállitom, megvárom még 7.15-re ér, és semmi -
ACE #1841 Na látod ezt utálom, amikor valami cucc tök beleolvad a környezetbe, és szemmel észre sem veszed, végig kell pásztázni mindent... sejtettem hogy valami fa, vagy gally kell, de hogy pont ott van... -
Hoz_Hun #1840 Nézd meg maga az óra mennyit mutat és annál a számnál próbáld az órát elindítani. Ha már ketyeg tekerd 7.15-re. -
mochee #1839 Mit kell csinálni az álomvilágban az óránál? Be kéne állitani 7.15-re, de ha megteszem, nincs semmi. A cucc meg be van ragadva, de a mamuton kívül semmi mást nem találtam. -
Hoz_Hun #1838 Na tegnap végigvittem.
---MASSIV SPOILER---
Hát izé. Az első rész szerintem sokkal jobb volt. Hosszab, a fejtörők keményebbek, a történet sokkal jobb volt. Azt nem tudom megbocsátani, hogy Oszkárt eltették láb alól. Álom utántól ratyi a játék. A vége meg; Kate Walker a New Yorki ingatlanügynök könnyes szemekkel figyeli ahogy az elmeháborodott Hans elcammog a rég kihalt Mamutok hátán a lemenő nap fényében....Háááát. 1. Miért kellet Oszkárnak kinyulnia. 2. Minek öltözött be Hans Oskár gunyájába (elég siralmas volt a ráébredés, hogy Oszkár belül tök üres, szóval pl mi mozgatta a lábát?)? 3. A kutyát frankón benhagyják a ketrecbe, vagy Kate későb kiszedi? 4. Mi lett a kislánnyal?
A bunkó Hans még egy búcsút sem intett Kate-nek, pedig nélküle rég keményrefagyott volna a hóban. Egyáltalán hogy gondolta ezt Hans? Egyedül megpusztult volna. A vonat meg csak arra kellet, hogy kiolvassza a hajót? Mert a hajóig frankón kiépítette az utat, tehát már járt ott.
A fejtörők a végén. Mintha összecsapták volna az utcsó szigetet. Van vagy 7 helyszin, meg 3 eszköz, nehéz kilogikázni mi kell, föleg ahol nincs logika. Árulja már el valaki, hogy mi logika volt a szélfogó kürtő beállításában. Ugye a panelen volt 20 jel a medálon ugyan az a 20 jel. A kürtő körbe forgott, a medál is kör alakú körbe elhelyezkedve jelekkel. Én ebből arra következtettem, hogy a jelek megadják a forgásirányt, mégpedig jelenként 18 fokot fordul. De nem. Két egymástól kettöre lévő jellel 36 fokot kellet volna fordulnia erre több mint 110 fokot fordult. Na jó gondoltam a medál középső szimbóluma a nérvadó, az sem. A szélirányt szintén nem lehetett megtudni, mert a két képernyővel odébb lévő zászló alig alig mozdult. Szóval maradt a próbálgatás, így viszonylag hamar beforgattam a jó irányba. A szigetes fejtőrő másika pedig a negatív csúcs. 5 elemes puzzle. Tartot vagy fél percig a megoldása.
Szóval remélem egy harmadik részben korrigálják az összecsapott végét. Ezt ott elba**ták hogy Oszkárt eltettét láb alól értelmetlenül (mert miért nem maradhatott volna ott a vonatnál, Kate vissza megy, valami ketyerével megfordítják a vonatot és kalandoznak továb....de nem).
A leszolással senkit nem akarok megbántani ez az én véleményem. -
Hoz_Hun #1837 Vagy mejik szigetre gondolsz a pingvinesre? Ott kiakasztod a horgonyt aztán a jégsáncról elcsalod a pingvineket a matrjoska babával a jégtáblával oda kommandózol a hajóhoz, utána.....már egyszerü, rá fogsz jönni. -
mixk #1836 Köszi közben sikerült a dolog , hogy pont erre nem gondoltam,de azért köszike. -
Hoz_Hun #1835 Tudok. Szerezd be a kutyulit vagy medvucit vagy mi az (Yuki). Még jó hasznát veszed. -
mixk #1834 Akárhogy is probálkozom a szigetröl a hajoval nem tudok elmenni tudna valaki értelmes segitséget adni. -
#1833 adott egy jégtömb. van gyufád. szted mi kell ahhoz, hogy felolvaszd? fa, nem? vagy valamilyen gally. ott van az út végén a földön, azt a jégtömb alá beb*szod, és meggyújtod. érdekes... :P -
ACE #1832 Folyónál vagyok, a vidrák, vagy mi a szöszök elrohantak, a "kutya" meg csak ugat, van egy félig szétrágott fa, gondolom azon kéne átkelni, de a rohatt kutya csak ugat. Van egy fagott kő, rajta jég meg egy haldarab, van gyufám de felolvasztani nem engedi... érdekes... -
Bandy #1831 Hát úgy kell hogy meghuzod a kart bal oldalt majd mellette van ilyen sok szálból álló akármi abból tenni kell egyet a kiöntő formába.De sztem elég ha csak rányomsz és belerak egyet.Aztán bezárod a formát itt is elég ha rányomsz majd a kis csapot megengeded és már kiönti neked a gyertyát.Amugy ezt mind ott tudod megtenni ahol felvono is volt ott egyblől balra. -
ACE #1830 hogy a picsbe kell kiönteni a gyertyát??? szájbarágósan lécci... -
Bandy #1829 hehe beirtam a koordinátákat majd megnyomtam a gombot és lefagyott a game:P na restart hátha ez megoldja a dolgot. -
Bandy #1828 thx amugy én is ilyesmire jutottam csak épp fordítva irtam be :D -
#1827 80 és 17
Amúgy tényleg nem könnyű arról a radarról leolvani. -
Bandy #1826 Hali valaki segitene nekem és elküldené priviben a koordinátákat ahova ki kell lőni az ülést magammal együtt :). Már 2 órát szarakodok a kombinációkkal de nem megy lehet rosszúl olvastam le a radaról de kezdem elveszteni a türelmem :).előre is köszi -
#1825 aham ertem :)
Akko' jo :) Ize... egyeseknek nem jo de hat ez van :P -
mochee #1824 Tuti nem fogják szinkronizálni, azt az 1-el sem tették. -
#1823 Hogy erted hogy magyarul?
A szoveg is vagy csak az iras?? -
mochee #1822 A soundtracengem is érdekelne. A Syberia és az Icewind dale zenéje nálam minden mást leköröz, pedig alapjába véve csak rockot hallgatok, de ezek káprázatosak. -
mochee #1821 kösz -
#1820 nincs mit -
#1819 Köszönöm. -
#1818 Valaki nem tudja, honnan szedhetném le az első rész soundtrackjét? Nagyon kéne az orosz gyártelepen szóló zene. -
#1817 sztem is, szal jó lesz :) -
#1816 Az 1 volt, szerintem ez is lesz. -
#1815 A dobos résznél a bal oldali zászlótól egy kicsit balra egy jégcsapot. -
mochee #1814 Szerintem itt nálam valami holtpont jelentkezett, vagy csak nehezedett a játék, mert nem bírok rájönni arra sem, hogy mit kéne lecsúzlizni.
Vagy egyszerűen csak hülye vagyok. :D -
#1813 Lesz magyarul ez a gém? -
#1812 Minimum System Requirements:
Windows 98/Me/2000/XP
Pentium II 350 MHz processor
16 MB Direct3D (DirectX 8.1) compatible 3D video card
64 MB RAM
400 MB available space on hard drive
16X CD-ROM drive
DirectX 7 compatible sound card
Recommended System Requirements:
Pentium III 800 MHz processor
32 MB Direct3D (DirectX 8.1) compatible 3D video card
128 MB RAM
24X CD-ROM drive
-
#1811 Min. konfigot valaki, lécci. -
Hoz_Hun #1810 Ja akkor csak nnyit mondok, hogy jó csúzlizgatást... -
mochee #1809 Van egy muksa, aki nem egészen reklámtáblákat, hanem posztereket ragasztgat fel falra. Vizsgáld meg a hid felé menet a kerítésen az egyiket, le lehet tépni. -
ACE #1808 Sértő? Miért netán Te fejlesztetted ezt a játékot? Vagy azt? :D -
ACE #1807 Pontosan milyen reklámtáblákat kell nézni? Mert én nem találom... -
mochee #1806 Várjunk csak... akkor én itt sorrendbeli zavarban vagyok, még nem jutottam a dobok mögé. Eddig csak járkáltam, és összeszedtem a cuccost, amit találtam. Mi az első lényeges teendő, akkor inkább ezt kéne tisztázni. -
#1805 Ja ize.
Ott van a boszirkany szobajaba. Ahogy alsz elotte katintsa' balra es ott elsz egy asztal.