A memóriabuszon (6,4 Gbyte/sec adatáteresztő képességg) osztozik a processzor, az integrált vagy különálló grafikus processzor és a PCI buszra illesztett, közvetlen memória-hozzáféréssel rendelkező vezérlők (pl. UATA-133-as merevlemez[ek], hálózati, USB és IEEE 1394-vezérlők, a hangprocesszor stb).
2. Sztem nem vagyok lemaradva mert nem ismerek egy MCP-T-ben megbúvó (Audio Processing Unit)ami ugyanaz a hangprocesszor, amelyik megtalálható az eredeti nForce MCP-jében is. (A Parthus Technologies MediaStream elnevezésű DSP-je)
A változás mindössze annyi, hogy az NVIDIA a hangzatos SoundStorm nevet akasztotta a hatcsatornás hangzás megszólaltatásához szükséges analóg és digitális kimenetekkel ellátott APU-ra.
3. A dipi-t csak azért hoztam fel mert ki akartál oktatni.
Elvileg ebből is írhattam a dipim P
4 A pályázatos gépet pont azért hoztam fel példának, hogy amig neves gyártó Brand gépeibe ilyen integrált szarokat raknak addig az a jelen. És hol van ez még azokhoz a cerkákhoz képest amiket az emberfiára sóznak.
5 Az integrált dolgokról szóló véleményed fentartom, attól még, hogy ez téged és az alaplapodat sérti én még érthetek hozzá.