Robbb#1515
Sziasztok!Van egy nagy gondom a játékkal:mocskosul szaggat!!!Tudom most erre azt írnátok,hogy kevés a vasam,vagy cseréljek drivert,de ez most nem az "tészta"/szerintem/.Részletek:A gépem 1600xp,kx7,512ddr,4200ti 128,sb live 5.1,53.04 detonator.Amikor megjelent a demo felraktam és nagyon szaggatott főleg kanyarban.Biztos nem ram dolog,mert a vinyóról nem tölt,de viszont az akadozás "típusa" olyan mintha töltögetne folyamatosan a memóriába/közben a hang is elég érdekessen akadozik,recseg/.Ezután felraktam a mostani 53.04-et/többel is próbáltam/,de nem lett jobb,viszont utánna egyik napról a másikra valami miatt megjavult,teljesen folyamatossan ment full graffal.Nem tudttam kiszűrni mi történt,de jó lett.Majd jött egy már amúgy is betervezett winfos-me reinstall és láss csodát megint ki*aszottúl akadozik a graf és a hang is,igaz hogy most az egész játékkal,dehát akkor is.Pedig ugyanazokat a drivereket raktam fel hangkártyához,videókárolyhoz,mint ami fent volt akkor,amikor már egyszer JÓ volt.Most akkor mi a f*sz van?Én például a hangkártyára gondolok,mert akkor akadozik a legjobban,ha sok a hang egyszerre/durrog a kipuff,pofázik a navigátor stb/.A 24bites lógó mi a szar a játék elején.Arra van kiélezve a hang és esetleg ezért szarakodik?A Live-hoz sajnos nincs újabb driver,még a hivatalos oldalon se.Nehogymán vegyek egy Audigyt ezért!Visszaolvasva azt látom,hogy hasonló konfigon viszonylag jól megy a gém.Bocs hogyha hosszú voltam,de kicsit ideges vagyok hogy mostamában minden játékkal csak a szarakodás van.A válaszokat előre is megköszönöm!