• Dynamic
    #16883
    Hogy a fenébe ne érné meg! Értem én, hogy mindenki mindent ingyen akar megúszni, de 4900 Ft nehogy már pénz legyen, hogy egy magabiztos alapot kapjál.
    Nem értek egyet #16871-es hozzászólóval. Nem igaz, hogy megjelenéskor elavul a program. Először is általában megjelenés után néhány hónappal mindig kiadják a magyar nyelvű könyvet. Másrészt ez valami idióta beidegződés, egy birtoklási vágy, hogy mindenkinek mindenből a legújabb kell, még akkor is, ha totál hülye programhoz. Vagyis: ha nem értesz a PS-hez, akkor miért baj, hogy "csak" CS6-od (és ehhez oktatókönyv) van és nem CC-d? A CS6 is tökéletes arra, hogy megtanuld az alapokat, hiszen azt a tudást kitűnően alkalmazhatod a CC-n. Nem szűnik meg az ecset vagy a save for web, max a fontosabb fícsörökről megnézed a videót, hogy mégis mit változtattak...
    Az meg pláne nem igaz, amit a #16872-es hozzászóló írt, hogy nem lehet könyvből tanulni. Marhaság! Miért ne lehetne? Én részemről mindig is a könyv vásárlását támogatom és javaslom első körben, ha olcsón biztos ALAPOKAT akarsz. Sokkal több tippet, trükköt, magyarázatot, bill. kombinációt stb. olvashatsz egy adott témakörben, mint egy tutorial videóban, amelyek ezekhez képest többnyire felszínesebbek. Az ingyen tutorialok kényelmetlenek, mert nagyrészt angol nyelvűek, nehezen tudsz "visszalapozni", de a legnagyobb baj, hogy nem tematikusak! Nincs egy jól felépített tanulási folyamat, neked kell rákeresni valamire ami érdekel (de honnan tudod, hogy mit is kell keresned?), és még akkor sem biztos, hogy a legjobb videót találod meg.