Aki ért a témához segítsen
  • Rusy
    ezaz ki van építve a helyi háló, működik 3 hónapja és a csomagom 5 giga letöltésre szól, a szerződés szerinte meg lehet osztani, és ez elég nekünk mer csak böngészünk, de utánanéztem a csomagoknak, egyedül a korlátlan netet nem lehet megosztani, a többit igen, de nem ez a bajuk hanem hogy mi megcsináltuk és sokan nem akarnak 70000ft-ot fizetni a beszerelésért, mikor mi kihozzuk 30-ból nincs korlátozás és jó haverok vannak egy király társaság, a háló lényege kezdetben a játék cset team speak volt, de felmerült az igény a netre, de csak böngészés szinten néha megosztom, de mondom routeren keresztül azért nem értem ha 32k-val jön 5 giga mi a bajuk vele ha megosztom a 32k osztódik el és az 5 giga így is úgyi 5 giga, inkább az a bajuk, hogyhelyi háló van, de most úgy hallottam hogy 1 hónapja van adsl lehetőség is van egy komám a szolgáltatónál (Hungarotel), ő azt monda azt meg lehet osztani routerrel, azt nem szokták ellenőrizni, korlátlan és kb ugyanannyi pénz, de a hálóval továbbra is baszogatnak, mit csináljak mit mondjak nekik...