• [Jakuza]
    Nem. Szerintem az lenne a megoldas, hogy nem respawnolnanak a jarmuvek. Vagy olyan hosszu ido mulva hogy nem lenne ertelme ott alldigalni. De most oszinten az a homoksiklo mi az anyjabol van ?
    AT-ST-t olyan egyszeruen lelehet veleszedni hogy nem igaz.
    Dual lezer + Dual raketa vetovel es raadasul alig serul, meg hogyha 20at is beled lo egy AT-ST.
    Kozben meg egy Tie vadaszt ket lovessel szetlehet loni szinte barmivel, addig az X-Wing vigan szalldogal.
    A lezer fegyverekrol meg ne is beszeljek.
    Sniperrel erthetetlen modon van hogy 3 loves kell meg akkor is ha 3szor fejbe lovod az embert, valamikor meg egy loves eleg.(Es tuti nem azert mert elfogyott elotte az elete, lelottem a palit es jott ujra, tehat fullon volt).
    Aztan sima riflevel szemkozt lotem valakit vagy 8 szor es nem halt meg csak jajongott. Valamikor meg egyszerre lemegy.
    Nem ertem azt sem hogy mitol sebez nagyobbat a fegyver ha hasznalja az ember a tavcsovet a fegyvernek.
    Van hogy sima sorozatvetonel egy fejloves eleg tavcsovel, van hogy meg kell 8.
    Ez valami veletlengenerator elven mukodik?
    Ezert is utalom az ilyen tipusu jatekokat.
    R6-nek kellene a szabalya.
    Eltalalnak letfontossagu helyen lemesz azt kesz, ha labon lonek santitasz lelassulsz.
    De ez, hogy 20at belelosz valakibe egy lezerrel meg csak nem is lyukas. :PPPP