Nem azzal van a baj, hogy eredeti vagy sem. Hanem amíg megvárom, hogy bejöjjön a lista az egy élet. Aztán csatlakozni próbálok valahova. Megtelt ... pedig azt írta, hogy van még 4 hely. Na akkor újra töltöm (immár a második életem). Megkockáztatom közben, hogy én vagyok olyan fasza gyerek, hogy eltalálom mozgás közben a HUNGS.HU szervert (egy kis akció a játék előtt). Hát ez egyszer kéccer jött még csak össze, a többi alkalommal tölthettem újra a szerverlistát. Ennyit a multiról
Végigvittem a gamét, aztán nézegetem, hogy van egy Instant Action. Magától értetődik mi is az. PRÓBÁLTA MÁR VKI ? Hát ennél szarabbul meg se lehetett volna csinálni. A pályákat egyesével lehet bepakolni a maplistába, és mindegyiknél egyesével (MÉG A MAPLISTA KÉSZÍTÉSÉNÉL !) meg kell mondani melyik oldalt szeretnék lenni. A humoros az, hogy miután végigvittem a kampányokat, teljesen összekeveregtem, hogy akkor most ki kicsoda (kampánynevek nem feltétlen takarjak azt a csapatot, akivel jáccani fox).
Szóval ez a játék egy csoda. Játékmentet jónak mondható, de a felhasználói interfész az egy kalap szar.