-
Naszóval:
Bespine - Platforms: kitünő pálya a légicsatákra. Sok sok vadász mindkét oldalon, légelhárító ütegek stb.

Bespine - Cloud City: Egy szép pálya, nekem tetszik.

Endor: szerintem az egyik legszebben lemodellezett pálya a játékban. Vigyázni kell a lépegetőkre, mert az ewokok csúnya dolgokat művelhetnek velük (lásd a filmet). :-)

Geonosis: nagy és élvezetes, de főleg a járművek miatt. Jó lett volna bele a nagy homokvihar amit a becsapódó gömb keltett, de attól még egész jó pálya.

Hoth: nem is érdemel szót, annyira jó. Tökéletesen hozza a film hangulatát.

Kamino: zuhog az eső, villámlik, dörög az ég és intenzív csatározások folynak a városban. Egész jól sikerült pálya, de attól még E2-es marad. :P

Kashyyyk - Islands: az egyik mostohagyerek. Elég ötlettelen és unalmas. Valahogy a kilóméteres faerdők tetején lévő Wookie faluknak jobban örültem volna, ahhol minden lépésedre vigyázni kell, mert lezuhansz.

Kashyyyk - Docks: ugyanaz mint az előző, tehát ez is elég gyengécske, nekem abszolút nem jön be. Csak az vitt bele némi egyediséget, hogy a lépegetőknek át kellett kelnie a vizen, de ennyi.

Naboo - Plains: meglepően jó map. Lehet mókázni a gungan romok között. És persze a legnagyobb előnye, hogy itt végre lehet irtani a lópofákat.

Naboo - Theed: ez is egész jó...

Rhen Var - Harbor: igazából fogalmam sincs milyen pálya, csak a képet csináltam rajta. :-)

Rhen Var - Citadel: Hát felemás. Jó map, de elég egyhangó látványilag.

Tatooine - Dune Sea: pofás, van rajta minden. Sharlack, buckalakók, homokfutó, nedvességfarm. Jó pálya játékmenetileg is.

Tatooine - Mos Eisley: attól eltekintve, hogy túl fehérek a házak, egész jó.

Yavin 4 - Temle: a kép megtévesztő. Bent a sűrű bozótosban jól lehet kommandózni. :-)

Yavin 4 - Arena: Érdekes pálya. Sokat lehet vele szenvedni, mire valaki elegendő fölényhez jut. De ez a jó benne. :-)