4144
-
#1340 OK! MIndent . -
#1339 ja-ja.
+ Naboo és Geonosis. -
#1338 Mármint melyikbe? Itt minden jármű vezethető. -
#1337 Jah, ugye be lehet szállni a csirkébe?
HOT és Endor a legjobbb ;) -
#1336 Én is birodalmi voltam, és csak a képek miatt vettem elő a pisztolyt, hogy ne tolakodjon be annyira a képbe a fegyver. -
#1335 sokkal jobban néznek ki, mint a korábbi képek.
pistollal egy Tie-Fighter ellen ?
:) -
#1334 Naszóval:
Bespine - Platforms: kitünő pálya a légicsatákra. Sok sok vadász mindkét oldalon, légelhárító ütegek stb.
Bespine - Cloud City: Egy szép pálya, nekem tetszik.
Endor: szerintem az egyik legszebben lemodellezett pálya a játékban. Vigyázni kell a lépegetőkre, mert az ewokok csúnya dolgokat művelhetnek velük (lásd a filmet). :-)
Geonosis: nagy és élvezetes, de főleg a járművek miatt. Jó lett volna bele a nagy homokvihar amit a becsapódó gömb keltett, de attól még egész jó pálya.
Hoth: nem is érdemel szót, annyira jó. Tökéletesen hozza a film hangulatát.
Kamino: zuhog az eső, villámlik, dörög az ég és intenzív csatározások folynak a városban. Egész jól sikerült pálya, de attól még E2-es marad. :P
Kashyyyk - Islands: az egyik mostohagyerek. Elég ötlettelen és unalmas. Valahogy a kilóméteres faerdők tetején lévő Wookie faluknak jobban örültem volna, ahhol minden lépésedre vigyázni kell, mert lezuhansz.
Kashyyyk - Docks: ugyanaz mint az előző, tehát ez is elég gyengécske, nekem abszolút nem jön be. Csak az vitt bele némi egyediséget, hogy a lépegetőknek át kellett kelnie a vizen, de ennyi.
Naboo - Plains: meglepően jó map. Lehet mókázni a gungan romok között. És persze a legnagyobb előnye, hogy itt végre lehet irtani a lópofákat.
Naboo - Theed: ez is egész jó...
Rhen Var - Harbor: igazából fogalmam sincs milyen pálya, csak a képet csináltam rajta. :-)
Rhen Var - Citadel: Hát felemás. Jó map, de elég egyhangó látványilag.
Tatooine - Dune Sea: pofás, van rajta minden. Sharlack, buckalakók, homokfutó, nedvességfarm. Jó pálya játékmenetileg is.
Tatooine - Mos Eisley: attól eltekintve, hogy túl fehérek a házak, egész jó.
Yavin 4 - Temle: a kép megtévesztő. Bent a sűrű bozótosban jól lehet kommandózni. :-)
Yavin 4 - Arena: Érdekes pálya. Sokat lehet vele szenvedni, mire valaki elegendő fölényhez jut. De ez a jó benne. :-)
-
#1333 Ilyen fegyvermodelleket legutobb 3-4 éve láttam már nem azért. Joval többet lehetett volna kihozni belölle -
#1332 Én még nem láátam, de nem fogok csalódni mert nekem a sw az már csak jó lehet,, -
#1331 Mondtam én ilyet? -
#1330 multizni kell vele, nem a grafot csodálni singlében... -
#1329 Az már neked nem is sw játék amibe nem lehet fénykardod? -
#1328 Nagyon vártam a játékot de valahogy nagyon nem jön be. Imádom a star wars világát, de szerintem nagyon elcseszték ezt a battlefrontot. Tulságosan egyszerü a karakterek megvalósítása, a fegyverek kinézete meg szerintem pocsék. Ha nem Star Wars játék lenne, hanem más neve lenne kiváncsi lennék mit mondanának. Na mind1 . Többet vártam iszonyu csalódás:( -
#1327 Biztosan lesz dedikált server, irták, csak még hivatalosan nem adták ki a játékot, igy a sevrert se. Pedig még linuxos is lesz, irták. Mondjuk ez minimum egy ilyen játéknál... -
#1326 Nemsokára egy kis bolygóscreen sorozat jön. -
Lifeforce #1325 Ha elindul egy vacak tnt2 vga karival, akkor be tudom lökni grafikus felületen, különben nem tudok belőle szervert indítani addig amíg nem lesz rendes dedikált szerver... -
#1324 elkelt. -
#1323 priviben jelezze az akinek kell egy wco account. -
CB SNIPER #1322 én meg 2ig suliban :D
de még mennyire rossz hir.. :((((
-
#1321 Ajjaj, ez rossz hír. :-( -
Lifeforce #1320 akkor megnyugodhatsz mert nincs parancssoros dedikált szerver...
Ha nem is lesz akkor biza megölik a játékot multiban :( -
#1319 Ah én meg 5-ig egyetemen rohadok. :-( -
hapi #1318 köszi akkor várok
-
haxoror #1317 az van hogy leállt az a kurva atw -
hapi #1316 Mi van a wandoo-val nem tudok belépni pedig még van jelszom is. megváltozott a cime? -
#1315 53ig hiányzott,de már felrakták :) ! -
haxoror #1314 sőt ha állsz egyhelyben akkor is :) -
Braveheart #1313 Az mit is takar? Minél gyorsabban megyünk annál jobban elmosódik a környezet? -
#1312 Van motion blur. És változatlanul idegesitő :D -
Xboxman #1311 -
#1310 király;) -
#1309 És elég ritkán van PC-s játékban. Inkább csak a konzol átiratokban(MGS2, GTA3 stb). -
#1308 #1161 -
Lifeforce #1307 Bírjátok már ki reggelig...
Reggel kb 10 órától lesz szerver. -
#1306 Még 2.5 cd -
#1305 Tényleg van motion blur?! Csak azért kérdem mert az a kedvenc effektem:D -
#1304 up.
-
#1303 Mivel még nem adták ki... -
#1302 Na mégegyszer, hátha vágja valaki:
Hogy tudok hozzáadni a bithumen-es torrenthez monnyuk suprnova-s linket? vagy hülyeséget kérdezek? szal hogy azoktól is tölcsön....? -
#1301 még nincs.