• Cat #371
    igaza van pedig hogy kéne időgyorsítás, a várakozás néha engem is idegesít. Pl a törpök utolsó küldetése, a meduzás-démonos mászkálás előtt az, hogy egy fa alatt el van dugva egy darab akármi. Namármost a pálya jobb felső részéről, ahol megkapod a küldetést vissza kell menni a közepéig, és utána megint el felülre a portálkapuhoz. Ez az ut cirka 10 perc, mivel eléggé kanyargós, és a hősőn kivul más nem tudja felvenni a tárgyat (probáltam direkt egy közeli lénnyel).

A "hős nem csinál semmit" hibával szintén egyetértek, de az se lenne megoldás, ha magától választana ellenfelet -> ugyanilyen idegesítő lenne, mivel tuti nem azt tenné amit te akarsz, és milyen alapon mozogjon magátol? Az ijászat sztm eleve kurvanagy bug ugy ahogy van, mivel hiába vagy 20ik szintű mindig találnak a lövedékek, mig a melee módban nem. Röhej, hogy tiz ijászt nehezebb lecsapni emiatt mint tiz egyéb embert.

én is elcsesztem jopár pontnyi fejlesztést dehát ez van, sztm ez minden játékba belefér, nem a játék a hibás.