• Axon
    Na ez nagyon lehangoló, akkor még remény sincs, hogy később lenne valami jó kis cucc. Mindegy. Nyomom ameddig tudok vele haladni, aztán legfeljebb félbehagyom.
    Tegnap este vértpisálva sikerült lenyomnom a sárkányon lovagló Rohen-t. Majdnem 100 fős volt a seregem a sok csontváz, szellem-től felduzzadva. Aztán szörnyű mészárlást végeztek soraimban, pedig közben jött valami segítség, de szinte nem is tudtam megnézni őket, olyan hamar lenyomtak mindenkit. Rohennek maradt még egyharmadnyi élete, na meg maradt vagy 3 csontváz és 1 db nyúzott.
    Alíg tudtam elmenekülni, az avatarom is egy halszál hijján otthagyta a fogát.
    Aztán újra 80 fős sereg legyártása, és építettem vagy 4-5 delejező és vagy 3-4 villámlövő tornyot a sötételf munkásokkal.
    Szerencsére sikerült Rohent becsalni a tornyok közé. A delejező tornyok lövése egy tizedmásodpercre megállította Rohent, mivel abból több is volt és elég gyorsan lövöldöztek, így nagyon darabos lett a mozgása és viszonylag könnyen le tudtam pofozni.