2504
-
#1984 Na de hol van a 4. erőd? -
Zotyoo #1983 Hogy tudom megölni főkarakteremet? Tirganachban beszorultam egy vékony járatba, és a városi őrők meg arra járőröznek, és elém is, meg mögém is beállt egy. Most meg semmit nem tudok csinálni. -
kadoc #1982 vértpisálva sikerült lenyomnom a sárkányon lovagló Rohen-t.-> elsőre én is nehézpáncélossal mentem, aztán mondom innen már megy egyedül is, sereg hátrahagyva az előző erődben, kadoc-ka meg rohan mint állat, aztán már az első t-rex csontváznál megtorpantam.. fél életem odalett, hamar gyógyítás jöhet a következő, aztán futok tovább, mondom már látom h ott a pálya vége, mert néha a bal alsó sarokban (a térképnek ami még felderítetlen és az is marad) harc jelét mutatja, nagy csatahang meg azok a piros körök amiket ütközetnél szokott a gép benyomni.. aztán ehh jön a videó h jön ám át rohen meg a guszta csontihad, aztán egy köpésnyire voltak tőlem mire vége lett a movie-nak.. ehh csak néztem, h szinte meg se tudtam moccani a rohatt gyors fagyasztószarjától -elleállásom pedig 80 körül volt jég ellen, dehát jóval magasabb szinten állt mint én- szerintem pörgött vagy 200%-on a varázslása, nah aztán ugye míg ő folyamatosan ledermesztett a nyominyuzottnyuszicsontik meg szépen lassan ledarálták az életem.. pff aztán azóta nyomom varázslóval inkább a SoP-ot.. vagyis nyomtam.. mert már félbehagytam..ez az "óramű" pálya még így is uncsi, h már nagyjából tudom mikor hova kell menni.. szóval türelmem hozzá már nuku.. -
#1981 Na ez nagyon lehangoló, akkor még remény sincs, hogy később lenne valami jó kis cucc. Mindegy. Nyomom ameddig tudok vele haladni, aztán legfeljebb félbehagyom.
Tegnap este vértpisálva sikerült lenyomnom a sárkányon lovagló Rohen-t. Majdnem 100 fős volt a seregem a sok csontváz, szellem-től felduzzadva. Aztán szörnyű mészárlást végeztek soraimban, pedig közben jött valami segítség, de szinte nem is tudtam megnézni őket, olyan hamar lenyomtak mindenkit. Rohennek maradt még egyharmadnyi élete, na meg maradt vagy 3 csontváz és 1 db nyúzott.
Alíg tudtam elmenekülni, az avatarom is egy halszál hijján otthagyta a fogát.
Aztán újra 80 fős sereg legyártása, és építettem vagy 4-5 delejező és vagy 3-4 villámlövő tornyot a sötételf munkásokkal.
Szerencsére sikerült Rohent becsalni a tornyok közé. A delejező tornyok lövése egy tizedmásodpercre megállította Rohent, mivel abból több is volt és elég gyorsan lövöldöztek, így nagyon darabos lett a mozgása és viszonylag könnyen le tudtam pofozni. -
tuco #1980 Megvan köszi :) -
Yoki #1979 hello
erre a cimre küld el : [email protected]
köszi -
kadoc #1978 még a yugioh online volt király, de mivel már vagy 1 éve vége a béta-tesztnek, és magyarországon nem lehet kapni duelpass-t -fizetős mint a wow és ilyen feltöltő kártya kell hozzá - csak ausztriában, hát hanyagolva lett az is..
u.i.:yoki írj mailt h el tudjam küldeni a hepimíl csomagot.. :p [email protected] -
kadoc #1977 én is hiányolom a sop-ból az jobb cuccokat, még a set tárgyak is eléggé light-osak, hiszen mágia elleni ellenállást v. harc-gyorsítás nuku rajtuk szóval vmennyicske extra stat pont azt szeva.. egy idő után amikor meg jönni fognak a játékban a blade nightmare-ek ne aggódj, akkor izgulni fox.. varázslóval alig-alig tuttam lenyomni 3 egyszerre, harcosnak aligha lesz esélye ellenük.. 350-es páncélon sebeznek 400-450-et :D nah a lényeg a lényeg, h azért is untam rá a sop-ra mert hirtelen ugrásszerűen minden szörny 45-50 levelen lesz míg addig kényelmesen írtottam őket fokozatosan erősödve mint az alapjátékban..
aztán már nem is tudom mióta nem indítottam el a spellforce-ot.. megrendeltem a dungeon siege2-öt egyszer végigvittem elég is volt -3 nehézségi fokozat van, először a mercenary majd a veteran és az elite de mind3 ugyanaz, csak erősödő szörnyekkel.. hát elég volt egyszer végigvinni.. szóval asszem most kicsit visszatérek a gyökerekhez, neverwinter nights uber..aztán csak lesz már vmi izgi új játék hamarosan.. -
#1976 Néhány gondolat ami megfogalmazódott bennem:
Már 39-es szintű nehézpáncélos vagyok, de még mindig az alapjátékból megmaradt Amra páncélja van rajtam. Eddig még nem használhatok (már árusoknál láttam jobbat) olyan páncélt, ami überelni tudná a mosatnit. Még mindig simán szembe merek szállni akár 45-ös szörnyekkel is a páncél simán megvéd. Na pontosan ezért volt az az érzésem az alapjátékban, hogy legyőzhetetlen vagyok. Szerintem az Amra páncélja túl táposra sikeredett az alapjáték szörnyeihez képest, ha még most is remekül funkcionál. Találtam már egy kicsit erősebb melvértet és nadrágot is, de ezek csak a páncél értékükben jobbak, viszont a tulajdonságokhoz még mindig az Amra cucc ad többet, na meg a mágia elleni védettséghez is jóval többet ad mint más tárgyak, és a mellvért még a harchoz is ad 5 %-ot. Szóval maradt.
Fegyverek terén nem vagyok nagyon elkényeztetve, mivel szinte minden jobb kard a könnyűpáncélos karakterhez való. Még csak egyszer tudtam lecserélni a kardom az alapjátékból hozottról. A mostani jóval nagyobbat sebez, de jóval lassabb is. Ez most 87 %-on megy, míg a másik 125 %-on. Nem vagyok meggyőzödve, hogy a mostani jobb választás volt-e, mint a régi gyors kardom.
A pajzsomat is lecseréltem már egyszer. Ez nagyobb páncélt ad egy kicsivel, de kevesebb értéket ad a tulajdonságokhoz, mint amit az alapjátékból hoztam és így vagyok az egyetlen lecserélt gyűrűvel is, tehát csak azért cseréltem le, mert már nagyon cserélhetnék voltam, nem pedig azért mert jobbak.
Nos azért sírok itt, mivel már jó ideje nyomom a SoP-ot és már 10 level-t ugrottam, de még mindig majdnem az összes tárgyam az alapjátékból való, még amit lecseréltem azt sem kellett volna. Ez egyrészt óriási hiányossága a programnak, másrészt tükrözi, hogy mennyire tápos lett a karim az alapjátékban. Gyakorlatilag otthagyhattam egyedül egy 30 fős pengeherceg ellenséges csapat közepén, majd végignézhettem, ahogy mindet lezúzza, úgy hogy az életereje max. a felére fogyott le. -
kadoc #1975 asszem műxik, de a legegyszerűbb ha ha kicselezed őket, és légy marha gyors mert ha elbújsz azokban a nagyon szűk járatokban, akkor is észrevesznek a dögök.. muhaha :p -
#1974 Köszi.
Az eddigi rekordom 2 kar átfordítása volt, anélkül, hogy észre ne vett volna valamelyik nyúzott faszi. Vajon úgy is jó az átfordítás, hogy közben kiteleportálok? Mert ha üldöznek és kiteleportálok majd vissza, akkor megnyugszanak a nyúzottak és nem üldöznek tovább. -
kadoc #1973 hihi nincs sorrend, egyszerűen csak mindet át kell fordítanod és kész, persze úgy h ne vegyenek észre a "megnyúzott 5o-esek" :D -
#1972 Egy kis segítségre lenne szükségem.
A SoP-ban járok a 7. pályán. Hollo part vagy valami hasonló a neve. Itt van 3 darab elhagyott penge erőd. Itt van először troll épületromboló egység. Az első erődnél például velük kellett lerombolni a sötét tornyokat.
Na szóval a 3. erődbe nem lehet közvetlenül bejutni, hanem egy portálon be lehet menni egy kazamatába, ahol megnyúzott 50-es szintű halottak mászkálnak, de csak akkor támadnak ha közel megyünk hozzájuk. Itt van ha jól számoltam 6 db kar, amit valamilyen sorrendben kellene meghúzni, hogy kinyíljon a 3. erőd ajtaja.
Na ezt lenne jó tudni, hogy milyen sorrendben próbálkozzak. -
Yoki #1971 ok
köszönöm -
kadoc #1970 keresek neked vmit a holnapi nap folyamán.. -
Yoki #1969 hello
én az alapjátékkal játszom és én nekromantával játszottam és ha lehet olyan mentést szeretnék ami nekromanta karakterü -
kadoc #1968 melyik spellforce-szal játszol?! és milyen nekrora gondolsz? sajátodra v. amit esetleg itt olvastál a fórumon? -
Yoki #1967 hello
azt szeretném kérdezni hogy nem tudja valaki nekem megmondani hogy honnan lehet letölteni nekromanta karakter mentéseket mert elszált a gépem és nemtudtam kimásolni a mentéseimet és nem szeretném mégegyszer elöröl kezdeni az egészet
a választ elöre is köszönöm -
#1966 Azt már én is elmentettem egy file-ba és majd ha arra a pályára érek, akkor még a fórumot sem kell böngésznem csak előveszem. -
kadoc #1965 talán az 1928-as topic segíthet ! -
tuco #1964 Sziasztok! Elakadtam a SoP-ben az Óraművek kriptában. Van az a rész, ahol 8 menhírt kell megérinteni, hogy kinyíljon a láda. Nem tudom a helyes sorrendet. Ha valaki tudja segítsen.Köszi szépen! -
#1963 Jön a Spellforce Platinum Edition! www.sevenm.hu -
#1962 Köszi a segítséget.
Mindkét karival elkezdtem a SoP-ot és az egyik az első, míg a másik a második pályán kezd, de ezután mindegyik a 3. pályán folytatja (Onix-part).
Most vagyok az OoD nehézpáncélos karival a 4. pályán. Ez a palotás pálya és már szörnyen unom. Itt rohangálok a városban, piacon, palotakertben már órák óta.
Végre találkoztam egy 45-ös szintű őrrel a 32-es szintű nehézpáncélos karimmal. Idegből legépeltem az ürgét.
Találtam egy bankot. Gondoltam, ha már úgy sem tudok mit kezdeni ezen a hülye pályán, hát kirabolom. Már 3 őrt (tőrpék titánja) legépeltem és ott ácsorognak az utcán, csak a 4.-et kell lepofoznom és jöhetnek a ládák kifosztása.
Ez egy roppant unalmas pálya már most úgy állok hozzá, hogy mindjárt feladom az egészet. Az már tuti, hogy ha véletlenül sikerül végigvergődnöm rajta, akkor nem fogom a BoW-os könnyűpáncélos karimmal ezt is megcsinálni, hanem azzal félbehagyom a SoP-ot. -
#1961 Szia Axon hogy haladsz a madárral? -
kadoc #1960 nos axon.. ez úgy van hogy:
1, az OoD-ból importált karakter a phoenix guard, aki a főnix kövét hordja
2, a BoW-ból importált karaktered a carrier of the shadowblade, aki a kardot birtokolja
eme két erőnek találkoznia kell a játék folyamán, hogy egyesítve erejüket elpusztítsák majd a játék végén a circle mage-t .. ez pedig csak úgy lehetséges, hogy mivel a főnix köve elpusztíthatatlan, az árnypenge pedig nem "evilági" -> ezzel a karddal zúzod szét a követ, hogy felszabadítsd a Földdel egyidős főnix madarat, aki képes elpusztítani egy circle mage-t
impotált karaktereknél minden tárgy eltünik, ami éppen nincs használatban KIVÉVE: az árnypengét (invertoryban marad) és OoD-os karakternél a főnix köve (küldetés tárgyaknál marad)..
ha pedig gondosan figyeled a már általad magyarított szöveget, vhol vmikor el kell hangzania a maszkos emberke szájából vmi olyasminek, hogy nem csak egyetlen ilyen főmufti létezik (Fial Darg, a főszörny a BoW végén), hanem SZÁMOS!! ezért kezdődik a SoP úgy (csak a BoW-os karakterek esetében!), hogy egy, már általad legyőzött ellenséget kell ismét a másvilágra küldened, a Fial Darg-ot ..
ha elkezded a játékot egy BoW-os és egy OoD-os karival, és párhuzamosan játszod őket, tehát mindkettővel játszod a SoP sztoriját, észreveszed, hogy más párbeszédek is elhangzanak, különbségek, hiszen két sztorija van, és a kettő majd vmikor találkozni fog! pl.: OoD-os karivel nem fogsz a holtak városában kezdeni, hiszen az az árnypengés karakter története.. -
#1959 Kipróbáltam a "taktikát". Egy nyilas hősöm volt, amit pont a sárkány előtti ládában találtam. Elmentem az elf városba, hogy vegyek neki egy nyílpuskát, mivel az nem volt egy darab sem. Mikor visszajöttem már nem volt kedvem sereget gyártani, így a hőseimmel pofozgattam a kis sárkányokat, miközben a nyilas nyilazott, meg néha beszaladtam a két boszimmal, az egyik fájdalom varázslattal sebezte, a másik pedig tűzzel. Őket néha lefújta egy kis jéggel és belehaltak, majd újraélesztettem őket. A nyilas szép lassan leamortizálta és vége lett.
Belenéztem a SoP-ba és eltüntek a jó kis rúnáim, csak az maradt, amit éppen használtam. sajnos vissza kell mennem és újra lenyilazni a sárkányt, de most meghagyni a jobb harcosaimet. Főleg a penge hercegemet sajnáltam, amit ideiglenesen kicseréltem az egyik boszira.
FONTOS!
Szörnyen meglepődtem a SoP-ban. Már egyszer elkezdtem az alapjátékból átmentett nehézpáncélos hősömmel, de nem sokáig mentem benne csak kipróbáltam és a BoW után akartam folytatni. Most szintén elkezdtem a SoP-ot, de a BoW-ból átmentett könnyűpáncélosommal.
Amin szörnyen meglepődtem, hogy teljesen más a játék kezdése. Itt az elején mutatja azt a főszörnyet, ami Grim hívot életre és amit lepofoztam. Nos az is él.
Itt jegyezném meg zárójelben, hogy a főszörny megöléséhez feltétlenül meg kellett szerezni az árnypengét, mivel elvileg csak azzal lehet megölni. Na én azt gyorsan visszacseréltem két remek egykezes kardomra és meg is feledkeztem az árnypengéről. A fő szörnyet is ezekkel a kardokkal vertem le, nem pedig az árnypengével. Az árnypenge az összes mágia elleni védelmemet leveszi.
Minek kellett megszerezni ezt a kacatot, ha bármilyen más fegyverrel is le lehetett pofozni a főmuftit?
Na a SoP-ban mindenki árnypenge hordozónak hív, pedig nincs is a kezemben, ez volt az egyetlen tárgy ami átjött velem az inventory-ban. -
#1958 Én a 25-ös nyilasommal sebezgettem, közben elmentm vacsorázni...
Egyébként ez a vége, néhány másodprces anim, utána credits,vége.
Rövid de velős volt. -
kadoc #1957 nekem két nyilasom volt meg a hősöm és a 80 fős sereg.. a sereg kint várt a kapu előtt aprította a sárkányokat akik még jöttek.. hősöm csak ott állt - közelharcos volt- a két nyilas meg ugy sebezgetett sebezgetett.. olyan 15 perc után mikor a seregemből maradt 4o kb.. akkorra jutottam el oda h nagy nehezen sikerült meggyengíteni annyira h cenwen elémenjen.. ugye ott van a játék vége.. :D jah gyógyítottam meg el -el futottam a két nyilassal főleg amikor ilyen jégesőt zúdított rám.. a hősöm többnyire csali volt.. taktika.. taktika :D -
#1956 Köszi a tanácsokat.
Közben elértem Aryn-hoz?
Mit kellene csinálnom?
Egy kis szigeten van, meg sem tudom sebezni. A törpe baltadobálók nem tudnak addig eldobni. Van egy nyilazós hősöm, szinte meg sem karcolja, van egy boszim aki fájdalom varázslatot lő rá de a sárkány fel sem veszi és van egy másik varázslóm aki tűzlabdát lő rá, na ezt is kiröhögi. Szóval patthelyzet. -
kadoc #1955 nos igen.. mondhatnám azt, h megfogtál a kérdéseddel, de szerintem van remény rá, hogy élvezetes csatákat "vívj" egy varázslóval..
nos.. figyelembe kell venni egy két dolgot, pl.: hogy magas wisdom azaz a bölcsesség magasabb mannát ad , a magas intelligencia a visszatöltődés sebességét növeli.. a magas karizma elsősorban a lélek alapú varázslatokhoz kell, bár gyógyításhoz is elengedhetetlen.. amit tehát ki akartam hozni, hogyha fehér mágust szeretnél akkor ahhoz a bölcsességet és a karizmát kell tudtom szerint növelned, és ha szeretnél még manna-regenerációt is akkor sajna az intelligenciára is kell költeni státusz pontokat + ÉLET!! mert gondolom te sem szeretnél egy olyan karival menni, amit ha netán kétszer-háromszor telibecsapnak már rég halott mielőtt még gyógyíthatta volna magát..
a határ a BoW-ban korlátozott, már ami a szinteket illeti, hiszen 3o-as szintnél ésszel kell bánni a pontok elosztásánál a teljes fejlődés folyamán..
nos nem is kertelek tovább.. nem ajánlom hogy kevert karakterosztályt használj (mert más osztály más statpontokat igényel, spórolj a pontokkal!!)
maximum egyféle kombinációt tudok elképzelni a BoW-nál, figyelve h az ellenfelek nagyrésze mind sötét elf aki rezisztens a tűzre, ezért egy jég-fekete mágus keverék lehetne az egyetlen ami szóbajöhet (fekete mágiából itt a nekromantára gondolok, hiszen élet-elszívással gyógyíthatja magát vész esetén)<-mindkét karakterosztály bölcsességet és intelligenciát igényel, ami nagyon jó, hiszen egyszerre lesz jó regenerációd és magas mannád, így marad statpont az életpontokat növeléséhez
szóval ennél a karinál kezdheted jég v. akár a nekromanta képességekkel is, mindkettőt ki kell, hogy fejlesszed maximumra, hogy igazán ütőképes legyél
kezdőértékek ennél (30 pontot kapsz induláskor)
élet:30
bölcsesség: 35
intelligencia: 40
hogy elérd a 12-es képzettségi szintet mindkét osztályból (jég és nekromanta), kell 95-ös intelligencia, és 80-as bölcsesség, ami annyit tesz, hogyha a többi pontot az életre rakod akkor lesz a 30-as szintre 75-ös élet (ami egy varázslóhoz képest nagyon-nagyonjó!!)
másik véglet, amikor egy karakterosztályt fejlesztesz tökélyre, itt egy tiszta elementál-varázslóra gondolok, 80-as intelligencia 80-as bölcsesség 90-es élet (35-ös élettel, intelligenciával, bölcsességgel az elején)..
jég-tűz-szikla tudományok.. kezdj a jéggel szerintem és a tüzet párhuzamosan fejleszd vele, a szikla nem olyan lényeg, bár a konzerváció hasznos hiszen redukálja a sebzéseket, meg az a "varázslat" amit a meduzák használtak mulandir-ban, nyilas gyíkok akik ha meglőttek kővé dermedtél és a golemjeik jöttek ezerrel.. petrify az angol neve, magyarul hülyén hangzik szerintem :D
szóval ezeket tudom ajánlani a BoW-hoz..
-
#1954 Úgy néz ki, hogy nemsokára befejezem a BoW-ot. Nagyon kacérkodom, hogy újra kellene kezdeni, de most egy varázsló karival.
Az alapjáték egyértelműen nem kedvez a varázslóknak és roppant hosszú is, de a BoW-ot már úgy csinálták, hogy a varázslók is labdába rughatnak, sőt esetenként még jobbak is lehetnek a harcosoknál. A BoW szerény véleményem szerint rövidebb az alapjátéknál és sokkal gyorsabban lehet benne fejlődni. Én legalábbis úgy vettem észre, hogy jóval gyorsabban lépkedtem a szinteket.
A kérdésem az lenne, hogy mit javasolnál hogyan kezdjem el?
Már volt olyan beírásod, amiben megadtad tökéletes varázsló karakterek értékeit, de azok már elég tápos karik voltak. Az érdekelne, hogy egy mezei 1-es szintű varázslót hogyan lenne érdemes elindítani. Milyen mágiát vegyen fel alapból, Fehér, természet, elementális, sötét) azon belül melyik képességet. Mire mennyit pontot érdemes az elején tenni, hogy szerencsétlen életben maradjon. Gondolom egy 20-as szintű mágus már a legtöbb varázslattal talpon tud maradni, de egy kis kezdőnek roppant fontos a jó képességek megválasztása és a szűkös pontok minél jobb elosztása.
Én elsőre a fehér mágus, élet képességét tartom a legfontosabbnak, azt is a gyógyítás miatt.
Hatásosnak tartom még a sötét mágus fájdalom varázslatát, de nem emlékszem, hogy az melyik képesség révén elérhető.
Mint említettem én a magyar fordítással játszom, így az angol megfelelőit nem nagyon értem. -
#1953 Aha, Neked is köszönöm, szólok ha megtaláltamm még ebédig újrakezdem... -
#1952 Pedig ott kell lenie a közelben.
Ha szemben állsz a hősi monumentummal, akkor balkéz felől van egy út. Azon elindulsz és eljutsz ahhoz a kis tisztáshoz, amely szemből kétfelé válik. A bal kéz felőli vezet arra a tisztásta, ahol a két aria forrás van, de a jobb kéz felőli vezet egy másik kicsi területre ahol a manus áll.
Most csak emlékezetből idézem, mivel pont 2 napja csináltam meg ezt a pályát, de remélhetőleg nem tévedek. -
#1951 Kösz akkor azt hiszem kezdhetem elölről mert én "manust" nem találtam. -
kadoc #1950 van egy manus őt elkíséred a táborába, összerakja a shadow ringet amivel láthatod az árnyakat, jönnek majd ezerrel 4 helyről támadnak, lesz nemmessze a táborodtól egy domb, annak a tetején egy nagy totem, ha megérinted előjön egy tűz elementál, az elementált oda kell vezérelned a monumenthez ami általában az "árnytábor" közepén van, az lángrakap.. és nemszabad h kialludjon a láng, mind a 4 tábornak kb. 1 percig tűzben kell állnia (egyidőben).. aztán már nem jön több árnyharcos elő, ekkor elmész megkeresed a tüzangyalt egy nagy sereggel aztán feldarálod vele, a kardot elveszed, vissza shal dunba stb.. -
#1949 ???????? -
#1948 Szevasztok
Elakadtam a BoW Firefangs (nálam kb 11. pályán). Árnypengés. Van egy láda ami zárt, kövek rejtelmes szövegekkel, jelek nem reagálnak semmire, ellen már nincs, kivéve néhány kósza árnypengét. Mi a ló**art kéne csinálni? Csak azt ne hogy visszamenjek az előzőre... -
#1947 Sikerült megcsinálnom az árnyas pályát. Ez tetszett eddig a legjobban. Léptem a pályán két szintet is, annyi xp-t lehetett gyűjteni. A végén ráengedtem gigantikus hordámat a tűzlényre. Ízekre szedték az ördögjeivel eggyütt. Addig a 80 fős seregem kiegészült vagy 40-50 szellemmel, meg egy csomó csontvázzal is. Vérszomjas horda lett az biztos. Szinte sajnáltam otthagyni őket.
Végre megvan a penge hercegem. Alíg várom, hogy kipróbálhassam.
Most mentem vissza a törpés pályára, hogy megkeressem a kincset amit az elf városban a rab emlegetett. Vajon azokat a 27-es szintű csontvázakat kell lepofoznom? Mert az biztos nem lesz könnyű, de nem látok körülöttük semmit ami kincsre emlékeztetne.
Sikerült összekaparnom Vlad rúnakövére. Ez volt a legerősebb rúnakő az árúsnál. Szinte mindenemet eladtam már, alíg van néhány tárgyan. Az alapjátékban annyi aranyam volt mint a szemét, hiszen szinte sosem kellett vásárolni. Itt viszont a jobb dolgok az árusoknál vannak és csak gagyibb dolgokat dobálnak az ellenfelek. Mondjuk az biztos, hogy így logikusabb és végre van értelme a kereskedőknek. -
kadoc #1946 ja.. azért vannak h lehetőséged*lehetőségünk legyen elérni az 50-es szintet.. végtelenségig mennek és semmit nem adnak exp-n kívül..
amugy az a titans hammer kira jah.. kár h lassu fegyver :D lmao.. meg van egy szúrófegyver/lándzsa 55-64-es sebzés, 85%-os sebzés.. szentem az a legerősebb.. nem vittem még végig a sop-ot már nem is fogom.. ráuntam..
most jön meg vmelyik órában a dungeon siege 2 amit rendeltem.. hm.. teccik ez a combat rpg.. most nincs kedvem stratégiázni csak fejlődni és ölni :D
nah megyek készülődök az uccsó munkanapra.. szép napot -
xem #1945 A lélek városában rendeztem 1 kis hentelést. Eredmény maradt 2 barlang aminél 1 50es démon ill 50es lebegőfej van. Na ezeknek neki is ugrottam de utánna duplázza őket meddig fog ez tartani? Mennyi van még ottan? vagy azokat lehetetlenség levágni?