kadoc#1762
nah béfejeztem eztet a süket BoW-t.. annyira a vége nem volt gagyi.. a legjobban egyértelműen a törpös pályák jöttek be.. mint pl a leguccsó is ilyen
azt a rohamot, amit ezek a dög sárkányok meg jegesmacik levágtak a végén ... bahh.. naon lol volt :p mégjó, hogy egy 70 fős seregem ott állt, a hősömnek mert 2000-res élete!!! meg az 5 szuper rúna harcos mind, 23-as szint felett (illusion hasznos, mert a sok hülye maci megrohamozta a fantomokat, addig gyógyítottam a rászorulókat, a blade princeps tarolt az apróbb szörnyeknél, a két nehézfegyveres törte a csontot, a nyilasom szép sebzést vitt be true shoting-gal)..
ennyiből pozitív a játék, meg, hogy végre 30-as szinten fejeztem be a játékot.. bár már úgy mentem az uccsó pályára, hogy egy pici egység kell és megvan a 30-as szint, szóval szerintem ez a végtelen sárkánymező, meg az utolsó maciroham igencsak megnyomott volna még exp-vel, hogyha lehetett volna :p szószerint mentek a macik a málnásba, amikor osztottam őket jobbra-balra a hősömmel..
eddig ahányszor játszottam az order of dawn-nal mindig 27-28 körül már befejeztem.. pedig ott még a 32-es szintet is el lehet érni..itt már nem apropó, SoP-ot melyik warez-ről szerezted/szereztétek meg?!
B.U.É.K !!