-
kadoc #1758 1,hm.. kár hogy a nyilasok nem vmi hasznos avatar-ok a játékban saját célra, ha segítők között van egy 25-ös szintű az már tud aratni, hiszen ha jól számoltam akkor ők közel 500-as sebzést is képesek bevinni egyes lövésekkel.. kis szerencsével persze.. dehát esély van rá nem is kevés..
hogyha van egy nyilas harcos mondjuk egy 12-20-as sebzésű nyíllal a kezében, kb. 75-80 erővel használva a true shot-ot és az elite marksman felszerelést a BoW-ból akkor van 30% esély rá, hogy ekkorákat sebezzen..
2, hát igen, igazat adok abban, hogy minden fajból van hasznos ..
elfeknél a gyógyítók tényleg naon ott vannak, főleg a druidák akik, ha jól emléxek akkor képesek aura of light-ot használni élőholtak ellen, v. aura of healing-et, de az utóbbiban már nem vagyok biztos..nah és persze a wintermage-ek, akik az ice burst-öt használják, hm.. 30-40 ilyen emberke komoly sérüléseket tud okozni az ellenségben (főleg ha erdős tájon harcolsz, nem is fogy a mannájuk, életüket visszatöltik erdőnél táborozva) ..
titán az olyan so-so.. elmegy (aura of fast fight-ja van?!)
a nyilász épületek aratnak, mivel végtelen fát tudnak készíteni az elfek, így kb. 1 óra alatt tökéletes, többszintű védelmi falat lehet ezekből felhúzni, szépen rendszerben kiépítve őket.. jah és a fagyasztó épületek is királyok..
szóval elfek-hez ennyit tudok hozzáfűzni ->
5-ből 6 csillag!!
embereknél a paladin-ok is ott vannak, a titán gagyi szentem.. white hand hasznos épület!! nyilász tornyok lassúak meg nem jól elhelyezhetőek.. a mentalist shockwave-ve kira tömegben használva :p 5-ből 5 csillag..
törpöket mint már montam imádom, kár, hogy a battle priest ilyen light-osan gyógyít elvétve.. és kár, hogy nincs védelmi épületük.. hiányolom.. 5-ből 4 csillag mivel szintet lépnek és erősödnek..
orc-oknál szeretem a fire master-t aki 3 ellenséget is tud sebezni fire burst-tel.. a dudások naon viccesek :D ilyen war cry hatást tudnak..dehát nem mindig hasznos, csak ha van sok spearman aki 3 ellenséget tud sebezni és ha még nagyobbat is sebez akkor durvás :p 5-ből 3 csillag..
trollokat tényleg ritkán lehet használni és még sokáig is tart kiépíteni velük egy ütős hadsereget, hiszen a champion-t kb. 1-1,5 percig készíti .. bahh =)
de a stone thrower épület király, hatalmasat sebez.. 5-ből 4 csillag.. semmi gyógyító-egységük nincs sajna
és végül a sötét elfek, hát ők.. nem is tudom, sok sőt naon sok hasznos tulajdonságuk van, mégse naon szeretem őket, csak a védelmi épületeket, de azokat .. úristen 5-ből 6 csillagot adnék rá..
tulajdonképpen az idegel bennük, hogy hamar elfogy a manna, ha aura of lifetap-et használnak, ha meghal a warlock akkor ilyen hülye gyenge pókká változik át -amitől én mérgezést várnék el, de még ilyent nem nagyon láttam-, vagy, hogy csak éjfélkor tudnak visszatérni a halálból, meg ez a sok gyenge csonti meg goblin amit támasztanak.. idegel.. bár a spectre hasznos jószág, de az is kimúlik egy idő után, ha meg nem ölik .. és a manna is kifogy.. pff..
szóval a védelmi épületük miatt adnék nekik 4-et az 5 csillagból
u.i.: trollok titánja, dagatt, kicsit szőrös testű egyszemű óriás, bunkóssal a kezében