Kedvenc fajom?
Talán így most a sötét elfeket mondanám, de ez nem teljesen igaz. Igazi kedvenc fajom talán nincs is, hanem mindegyikből vannak kedvenceim.
Sokáig az emberek voltak a kedvenceim, de ott a titánt nem volt túl használható, abszolult kedvencem a paladin volt. Az elfeknél a fagyasztós ijjász abszolult kedvenc volt, na meg itt több gyógyító egység is volt, felbecsülhetetlen értékűek. A törpéket nem szerettem, mert szinte minden egység közelharci egység volt, de a titánjuk szerintem az egyik legjobb. Az orkoknál egyértelműen a sámán a kedvenc a fájdalom varázslattal, de ott hatalmas arc a dobos, aki ész nélkül verni kezdi a dobokat harc közben. Jókat vigyorogtam rajta. Az ork titán a másik kedvenc titánom - a törp mellett - roppant használható volt a végtelen pengeáradat feltartására. A trollokat alíg lehetett használni, mivel 1-2 küldetésben lehetett őket termelni és akkor is volt mellettük másik faj. A trollok közül egyedül a kőhajítót építettem, remek távolsági egység. A troll titánra hirtelen nem is emlékszem.
A sötét elfeknek erős közelharci egységeik vannak, a varázslóik pedig a legerősebbek (fájdalom varázslat, goblin idézés, csontváz feltámasztás, halál után is életre kelnek, szóval hihetetlenül hasznosak). A titánjuk viszont nem túl hasznos, az emberek titánjával tudnám egy lapon említeni.