• Axon
    Elég sokat tököltem az utolsó előtti pályán mire rájöttem, hogy a vérbükkel kell lerombolni a penge tábor tornyait, pedig elég kézen fekvő volt.
    Utolsó pályán aztán van minden. Először a 3 gonosz faj-t lehet használni, aztán a három jót. Mondjuk simán le lehet verni a hőssel is a táborokat. Amin meglepődtem az, hogy a 15-ös szintű ember katonák simán lepofozzák a 18-22-es szintű pengéket.
    Most mentem át a harmadik részére a pályának ahol egy hős monomentum van. Itt sajnos abba kellett hagynom, pedig már nagyon kevés lehet hátra. Az animációban látszott a penge vezér, remélem azt is le lehet majd pofozni.
    Mondjuk eddig ment a hiszti minden npc-től, hogy a pengék mily rettenetes ellenfelek. Simán lepofozza őket a hősöm, sőt a termelt egységek is.
    Most 28-as szintű vagyok és már félig megvan a 29-es szint is, bár szerintem nem fog összegyűlni annyi XP-m a továbbiakban, hogy szintet ugorjon a hősöm.
    A 28-as szintől lehetne 12-es re növelni a tulajdonságokat, de sajnos az erő-t nem tudtam növelni a szükséges 80-as értékig, úgyhogy csak a következő szintlépésnél tudnám beállítani. Így valszeg nem tudom majd használni a jó kis 12 level pajzsomat a főellenség ellen.