Végre megcsípték Jacko-t
  • CSOCSO
    "mai sajtótájékoztató nem kérdés-felelt jellegű lesz. Azért jelentem ezt be, mert már az irodában is kaptunk kérdéseket. Még egy bejelentenivalóm van, és azt teljesen egyértelművé szeretném tenni. Michael Jacksont nem fogják kihasználni. Michael Jacksont nem fogják levenni, nem lesz ingyen menet mindazoknak, akik pénzt szeretnének tőle. Sem azoknak, akik úgy gondolják, pénzhez juthatnak, mint ahogy a charter cég ügyvédje mondta ma, úgy gondoltuk, van egy lottó sorsjegyünk, és valamit kezdhetnénk vele. Ez nem a lottó, ennek az embernek az életéről van szó, és a családja életéről. Ez az egész, mocskos vádaskodás. Meg fogjuk… és teljes körű felhatalmazást kaptam. Úgy fogunk rájuk zuhanni, mint egy tonna tégla. Mint egy kalapács, ha bármi olyat tesznek, ami ennek az embernek a jó hírnevét rombolná, vagy a magánéletét sértené, bármilyen olyan módon, ami perelhető… olyan jogi hadjáratot fogunk indítani, amilyet még nem láttak. Mi… (én) úgy gondolom az Extra Jet-et félreállítjuk az üzleti életből ezért a gyalázatos viselkedésért, és bárkit, akinek köze volt hozzá, és meg is teszünk mindent ennek érdekben. Michael Jackson NEM lesz többet céltáblája az emberek által ismert minden lehetséges vádaskodásnak. Vannak, akik beszélnek róla, azt állítva, hogy ismerik, vagy hogy neki dolgoztak, holott még csak egy pillantást sem vetettek rá soha. A sajtó meg elfogadja… egy pillanat alatt. Ez nem fog így menni tovább… meg fogjuk követelni, hogy bárki, aki a nyilvánosság elé áll, előbb bizonyítsa tisztességes szándékát, mielőtt megint a mocskos vádak ismétlésére kapna lehetőséget. A vádaskodásoknak jogi következménye lesz, nem dőlünk hátra és nézzük, ahogy kihasználják (MJ-t)… és ez az, ami jelenleg folyik. Ha valaki nem úgy gondolja, azok alapján, ami eddig történt, hogy a vádaskodások hátterében a pénz áll és a vágyakozás a pénz után, akkor az a saját Neverlandjén él. Köszönöm. "