Megin 1 ellenfél az FPS palettán!
  • Gabe18
    #106
    Kb egy óra játék után.
    Öszintén most nagyon dühös vagyok azokra akik ezt a játékot csinálták.Tipikus példája hogy lehet egy játékba belerakni egy csomó jó dolgot,aztán néhány teljessen értelmetlen dologgal elcseszni az egészet.
    Grafika jó.Ma már nem kiemelkedő de kellően látványos,és emelett jól fut a gépen.
    Hangok terén semmi különös,se rossz se jó,átlag.
    Magában a játékmenetben viszont számomra teljessen érthetetlen pontok vannak.
    Kezdődik a fizikával ami teljessen sajátságos.Aszondja valami rekámszöveg erről hogy "rongybaba effekt"...Hát nem tudom,talán tanulmányozhatnák arrafelé a Half Life 2,Painkiller,vagy Max Payne 2 játékokat ezügyben.Talán feltünne a probléma.Itt meg a hiéna vagy miféle állat az elején fut,beleresztek az oldalába 3-4 lövedeket,erre a hátára dobja magát mintha szemgől találták volna el.Aztán a koncepcio teljessen követhetetlen.Megyek egy folyosón,előttem egy halott belelövök,elmozdul a test.Kicsit arréb halott egy dobozon,probaképp belelövök,semmi...
    De amugy minek a rongybaba effekt,ha a testek villámgyosan eltünnek?Illetve némelyik villámgyorsan,mások lassabban,számomra szintén felfdezhetetlen rendszer szerint.
    De a csúcs nem ez.Sokkal inkább az pl. hogy a fegyvereket nem kell betárazni.Nevetséges.Shotgun 50 töltény,amig van lőjed..."Reload" nincs,mert minek.Géppisztoly 200 töltény,hajrá...Nem tudom nem maradt már idő egy nyomorult betárazás animációt csinálni fegyverenként?Nem is értem...
    Na de fokozzuk a bajokat a legnagyobbra.Ellenfelek megjelenése.Megyek a füves terepen,erre valami nyomi hanghatás kiséretében,a SEMMIBŐL megjelenik 4-5 hiéna.Később ugyanez a tűzfújó tigrisekkel (már ha azok tigrisek,de jelen pillanatban ez lényegtelen szempont).
    Vagy pl. szintén a vadon közepén jönnek ezek a tűzfojók,erre négyzet alaban kigyullad körülöttem minden,hogy ne tudjak menekülni.Amikor meg lelövöm őket akkor egyből elalszik.De miért?Én elhiszem hogy kukacos kérdés,de szeretném tudni hogy már gyullad tűz a rét közepén,aztán alszik el a kellő pillanatban.
    Mert ez igy nekem olyan mintha a Serious Sam játékmenetét belekevernék egy elvileg komoly,jó történettel rendelkező játékba.Én nem tudom,csináltak itt pl az elején akkora területeket hogy csak na,mért nem lehet hogy ezek az állatkák ott mászkáljanak csoportokban,vagy ilyenek,és ne a semmiből teremjenek mint a csoda...
    Szoval ezeket a dolgokat nem értem igy az elején,de biztos továbbmegyek benne,mert amugy nem rossz,csak ha nem kevernek bele ilyen dolgokat,hanem simán megcsinálják relisra,akkor máris sokkal jobb lenne.