Jézus vs Isten
-
Takezó #392 "Nem akarok hosszabb magyarázkodásba kezdeni, mivel úgy gondolom, te nem azért kérdezed ezt, mert olyan szempontból érdekel: pl: Ok érdekel Jézus, meg akarom ismerni, de ez és ez a dolog körülötte nem tiszta, szóval hogy is van ez....és így tovább. Úgy gondolom, hogy te inkább kötekedni akarsz, hogy bebizonyítsd azt, hehe megmondtam, nekem volt igazam!"
Ajjajjj, csúnyán fogalmazol... Az általad ún. kötekedés valójában csak bizonyos dolgokra rámutatás, így már pontosabb.
"Mit gondolsz? A "nagy" vagy nevezhetjük szentnek is, vagy okosnak, vagy tudósnak keresztény gondolkodók, hittek e volna Istenben, a bibliában, Jézusban, ha az egész, ami le van írva csupa ellentmondás, vagy csak a hülyék ópiuma a biblia?
Mert nem voltak elég okosak... Ez nem lehet érv, hogy "De biztos volt egy csomó nálad sokkal okosabb keresztény", mert ők koca-keresztények voltak, nem foglalkoztak a témával...
"Én biztos nem hittem volna/nék az ő helyükben. Ja, és nem vagyok, olyan okos mint ők, de ha találnék (ez számomra azt jelenti hogy nyitott szemmel olvasom a Bibliát) ilyet nagyon elgondolkodnék azon....akkor igaz ez az egész vagy sem? Ez csak egy erkölcsi mű vagy sem....De "szerencsémre" ilyennel még nem találkoztam."
Hú, könyvet írjak az ellentmondásokból?
Hagyjuk, inkább itt egy kis erkölcsi tanítás:
"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok." (Mózes III. 20:13)
Öljük meg a buzikat :D