mert egy szirupos nyál és ez a Némó is egy nagy szar meg azt is utálom ,hogy asszongyák a f@s*kalap disneysek meg pixszarosok ,hogy ezt még egy lázadó rocker tininek is tetszeni fog azt közben egy sza
-
"Ren & Stimply rulz :D Akik azt a rajzfilet rendezik lefogadom meg vannak kattanva egy kicsit belül"
Én inkább úgy mondanám, hogy nem mindennapi tehetséggel vannak megáldva. Szerintem kevesen tudnának ilyen fantasztikus rajzfilmet alkotni. Ők megérezték azt, hogy a rajzfilm nem egy komoly műfaj, és szerintem azon röhögnek magukban, hogy sok ember annyira "felnőtt", hogy nem képes értékelni a 'hülyeséget'.
Ha az emberek többsége tudna úgy viselkedni NÉHA, mint egy gyerek, sokkal kevesebb ideges ember lenne. Sok felnőtt nem tud önfeledten hülyeségeket beszélni, nevetni, mert fél, hogy a többi ember hülyének nézi... :(
Most nem azt mondom, hogy egy orvos műtét közben kezdjen el egy léppel focizni, de műtét után...
És Spongyabob! Na ő se semmi... Engem egy volt osztálytársamra emlékeztet, de nagyon. Teljesen ilyen természete volt. :)