156
mert egy szirupos nyál és ez a Némó is egy nagy szar meg azt is utálom ,hogy asszongyák a f@s*kalap disneysek meg pixszarosok ,hogy ezt még egy lázadó rocker tininek is tetszeni fog azt közben egy sza
-
#113 jah 91# :DDDd -
#112 looney tunes nem disney, köze nincs disneyhez, megnézel egy looney tunest, és nem taláslz sehol disney feliratot:)
a looney tunes az tapsi hapis meg ezek ugyebár, és ez warner bros, de nicns benne disney:)
vagy van ésl akkor segg hüyle vaogyk, és még rosszul is emléxem:D
tom and jerry a legjobb igényes, és király:) -
#111 Agymosasos? Bazzeg marci nezzel ma' oda miket irsz ... meg hogy sablonosak a Disney filmek. Komolyan hulyek vagytok bazz.
Minden egyes Disney filmen kmegvolt a maga mas hangulata. Bazzeg meg hogy "van egy fiu es egy lany , egymasba szeretnek majd megmentik a foldet" ha hulyek vagytok? Melyik disney film az ??
Mindegyiknek megvan a kulon humora es mehet a picsaba a DreaWorks ugy ahogy van ha mar a Disney+Pixar -al akarjuk oszehasonlitani. Mi hogy volt nekik a Shrek? Pahh...
Beteg emberek vagytok baz -
#110 nu págányiii :))) -
#109 Jól beszélsz! -
#108 -
#107 Kisvakondot! Meg Nu Pagadi-t! :) Ezek voltak a legjobb rajzfilmek a fos agymosásos Walt Disney faszágoktól hányingerem van. -
#106 mi bajotok disney-vel? inkább azt nézzék a kölkök mint pl. pokemon és hasonlók.... -
#105 egyébként szerintem is rengeteg alapmű van a Disney rajzfilmek közül, mindegyiknek megvan a hangulata, zenéje, a szereplők. Régen én is mindig néztem vasárnap délutánonként a tv-benNekünk rengeteg disney razfilm megvan, és mind-mind kiváló alkotás: Oroszlánkirály, Mulan, Herkules, 101 Kiskutya, Toy Story, Bogár Élete(eszméletlen jól megcsinálták) és még ki tudja mennyi ideig lehetne sorolni.... ezenken kivül (bár nem Disney-k)de a Shrek és a Tom & Jerry kötelező darabok -
#104 Looney Tunes az nem Disney, hanem WB (Warner Brothers) -
#101 mint ahogy téged is ennyi erővel.. lehet hogy nem jönnek be neki az új disney filmek (nekem se annyira.. Balu kapitány roxx aztán ennyi) -
#98 "
"Ez a film nem csak 6 éveseknek való"
"Meg ez minden eddiginél jobb"
"
Szerinted mit kéne mondaniuk? Hogy ez a film most kicsit szar lett és csak 6 éveseknek való? Mindenre amit el akarnak adni ezt mondják... jobb ha hozzászoksz és megtanulod megkülönböztetni a marketingszöveget a valós információtól
A Disney gyerekeknek készít filmet.
"Disney már nem azért csinál rajzfilmeket ,hogy a (4-8 éves)gyerekeket szórakoztassa hanem azért ,hogy ő legyen az egyetlen rajzfilm gyáros."
Hát ez borzasztó és most mit akarsz csinálni? -
N #97 KUlonben meg azóta utálom a (főleg) a disneyt amióta versengeni kezdett a Dreamworks céggel.Azóta csak a pénz miatt gyárt olyan vacak meséket melyek mind olyan sablonosak
(van egy fiu meg egy lány akik egymásba szeretnek és legyőzik a gonoszt)
Ez nem is baj hiszen a kiskolkok ezt értik meg én azokat a nagyzós cikkeket meg koritéseket utálom mint pl.:
"Ez a film nem csak 6 éveseknek való"
"Meg ez minden eddiginél jobb"
És havonta gyártják az idióta folytatásokat és azoknak a folytatásait aztán csinálnak egy uj mesét aminek 2 hónap mulva egy ujabb bugyuta folytatást csinálnak.
Azt mondják ez a leghumorosabb film amit valaha láttak ezen még a tizen-huszon évesek is nevetnek blabla..
Mindegyik filmben ugyanazokat a sablonos poenokat sutik el
A Simpsons meg a Futurama az humoros!
Az azért az mert az élet dolgait figurázza ki olyan poénokkal amiken 20 alkalom után is rohogni lehet.
Na az való tizen-huszon éveseknek ,de Disney uraság mindig azon erolkodik ,hogy ezt a korosztályt is meghóditsa ami elég gyatrán megy neki.
A régi Disney rajzfilmek még változatosabbak voltak mert nem
rohantak ,hogy jajj előzzük meg a konkurenciát,és azért is mert még akkor voltak uj otletek de mára kifogytak az otletekből és most csak erőlkodnek.
Disney már nem azért csinál rajzfilmeket ,hogy a (4-8 éves)gyerekeket szórakoztassa hanem azért ,hogy ő legyen az egyetlen rajzfilm gyáros.
Tiszta Hegylakó.
Na ezért utálom. -
N #96 Ez nem volt kapkodó magyarázat csupán tul kicsi az agyad térfogata ahhoz ,hogy pontosan felfogd az uzenetet.
Másrészt meg a sértegetéseid hatástalanok.
Nem sértődtem meg.Nem toborzok csupán szeretnék ilyesmikről beszélgetni másokkal.
Te kritikus vagy vagy okostojás ,hogy ennyire értesz a dolgokhoz?
Hogy miért keresek ilyen embereket?
Ez benne van abban a "kapkodó magyarázatban" amit az előzőekben emlitett rovid agyad nem fogott fel. -
#93 Narancs, Tetves & Dugó! -
#92 kiráj=király :D
(gumiszoba hatása :D) -
#91 A loney toons nem disney rajzfilm!!!!!!!!
De a Dragon Ball tényleg kiráj. Aki betiltatta Magyarországon az rohadjon meg!!!! -
#90 Bubu :DDD -
#89 Maci Lacit kifejezetten szerettem! :) -
#88 hááát
Hannah Barbera rajzfilmjei is jók ! -
#87 (fene egye meg a smájlikra akartam kattintani)
3. Tom & Jerry
4. Mátyás királyos mesék
Amúgy a disney rajzfilmek többségét nem szeretem (pl. Looney Tunes), mivel unalmasak és a figurák mozgása olyan, mintha gumiból lennének. -
#86 a logodból itélve nem volt nehéz rájönnöm :D -
#85 Anime 4 ever!!
Nálam: 1. Dragon Ball
2. Neon Genesis Evangelion
-
#84 manga rajzfilmek powa... meg csillogós üveggolyó szem powa !!! über all !!! -
#83 "Úgy látom mindenki azt hiszi ,hogy ezt a topicot csupán azért nyitottam meg mert menőnek érzem magam tőle."
Pedig nagyon kemény dolog ez
"Senki nem állíthatja magáról azt ,hogy mindent szeret a világon mert ez abszolút képtelenség."
Szerintem nyugottan megtarthatod magadnak a véleményed
"Egyedül érzik magukat mert nem közölhetik ezt senkivel és úgy érzik ,hogy a szóban forgó dolgot (legyen az bármi)
csak egyedül utálják."
Hogy ne érezd egyedül magadat: Én sem szoktam nézni
Spongyabob tetszik neked? Igazán kifinomult izlésed lehet -
#82 Tininindzsa teknőcök nagyon király! Csak mindig olyan korán reggel kezdték. -
#81 Ebben igazad van, de én nem csatlakozom :)
Gyermekkorom kedvenc meséi voltak a Disney rajzfilmek na meg a tininindzsa teknőcök :P -
N #80 Svejk:
Nos te vagy az kb. asszem a második aki egyet ért velem. -
N #79 Nem szoktam azokat az agyatlan marhaságokat hétvégenként nézni mert akkor amikor azok a szarok vannak az RTL-en Meg TV2-őn akkor multizok. -
N #78 Különben meg a kedvenc rajzfilmjeim:
(mert valaki azt hiszi ,hogy pokemon meg ilyen olcsó szarok)
1#Futurama
2#Simpsons
3#Spongyabob
4#Ren & Stympy
Egészestésen csak egyen tudtam igazán röhögni:
Shrek -
N #77 Hmmmmm
Úgy látom mindenki azt hiszi ,hogy ezt a topicot csupán azért nyitottam meg mert menőnek érzem magam tőle.
Nos ez nem igaz!
Senki nem állíthatja magáról azt ,hogy mindent szeret a világon mert ez abszolút képtelenség.
Gondolom sokan utálnak olyan dolgokat amiket sokan szeretnek és ettől néha egyedül érzik magukat.
Egyedül érzik magukat mert nem közölhetik ezt senkivel és úgy érzik ,hogy a szóban forgó dolgot (legyen az bármi)
csak egyedül utálják.Az alcímben valóban kicst na jó nagyon szókimondó voltam de én ezt érzem és érzelmeim közvetítésére nincs is joobb hely mint egy fórum.
Most lehet ,hogy sokan szeretik a Disneyt és azoknak valóban nem tetszik ez a topic de azért NEM ÍTÉLHETNEK el mert én nem szeretem mert valakinek ezt is kell utálni.
Ti is utáltok valamit az biztos csak ti nem adtok hangot neki nagy nyilvánosság előtt ami nem baj és ezekért a néha sértő beszólásokért sem sértődöm meg mert tiszteletben tartom véleményeteket DE pusztán abból a célból beírni a fórumba ,hogy szekáljuk a topic nyitót nagy bunkóságra vall.
Én ezt a topicot nem a Disneyt szeretőknek hanem utálóknak írtam és ezen az utálaton nem a megalázást (ez az alcímből nem tükröződik) hanem kritizálást értek ami nagy különbség hiszen minden kritikus kritizál.
Itt elhangzott egy jogos állítás mi szerint ami nem tetszik azt nem is kell nézni.De egy jó kritikus csak úgy kritizál ha tudja mit kritizál és nem csak a levegőbe beszél.Különben ez vonatkozik a topicra is:ha valaki szereti a Disneyt nem kell olyan topicba benéznie ahol utálják.
Én ezeket a nézeteket vallom én senkit nem akarok arra erőltetni ,hogy utálja a Disneyt én csupán olyanokat keresek akik hozzám hasonlóan nem csípik az ilyesmit.
-
#75 "Ren & Stimply rulz :D Akik azt a rajzfilet rendezik lefogadom meg vannak kattanva egy kicsit belül"
Én inkább úgy mondanám, hogy nem mindennapi tehetséggel vannak megáldva. Szerintem kevesen tudnának ilyen fantasztikus rajzfilmet alkotni. Ők megérezték azt, hogy a rajzfilm nem egy komoly műfaj, és szerintem azon röhögnek magukban, hogy sok ember annyira "felnőtt", hogy nem képes értékelni a 'hülyeséget'.
Ha az emberek többsége tudna úgy viselkedni NÉHA, mint egy gyerek, sokkal kevesebb ideges ember lenne. Sok felnőtt nem tud önfeledten hülyeségeket beszélni, nevetni, mert fél, hogy a többi ember hülyének nézi... :(
Most nem azt mondom, hogy egy orvos műtét közben kezdjen el egy léppel focizni, de műtét után...
És Spongyabob! Na ő se semmi... Engem egy volt osztálytársamra emlékeztet, de nagyon. Teljesen ilyen természete volt. :) -
#74 Ha' ti betegek vagytok eskuszom! Ti mit neztetek kiskorotokban? Barbapapat es egyeb fules nyuszikat?
Szerintem az oszes eddigi Walt Disney rajzfilm fenomenalis! A remek humor es szereplok mindig kellemes hatast ertek el rajtam es nem csak rajtam hanem meg a 90% a foldon elo embereknek. Aki ilyen topikot nyit az csak kotekedni akar es javaslom menyel el a Jozsef Varosba es kijabaja hogy el magat hogy utaja a skinheadeket es egyeb H.M.CS-ket vaz. -
#73 loál -
#72 Lehet találóbb lenne a Máriója vagy a Balázs Palija, mert Kozsó ezekhez a mesterekhez képest Beethoven. -
#71 ÁZ! :D -
#70 Pontosan! -
#69 Pempő, te ma nagyon elemedben vagy. :) -
#68 Walt Disney a rajzfilm Kozsója. -
#67 Aki ezt a topickot nyitotta az assa el magat jo melyre es ne mondja meg senkinek hogy hova.
Ekkora barmot :))