Szerintetek?
  • steweee
    ami a verekedést illeti, nem vagyok egy olyan típus, csak ha muszály.amúgy sincs abban kihívás átlagembereket megpofozgatni.mondjuk javasolnám hogy mivel azért a kidobók nagy többsége nem intézi el az ilyen beszólásokat egy mosollyal mint én, talán kerülni kellene az ilyen helyzeteket, a mellékelt példa alapján.az első pofon után minek kellett még másodszorra is provokálni őket, várható volt hogy ez lesz a vége. az meg hogy a nővéred vőlegénye katona, megint nem tudom hogy mit kellene hogy jelentsen, a legtöbb katona egyáltalán nem tud verekedni, fegyveres harcnál nincs jelentősége az ilyen irányú képzettségnek, valószínűleg őt is összevágták volna, vagy ha nem megy kettőjüknek még odamennek páran, azt meg nem gondolom hogy egy sima verekedés miatt valaki fegyverhasználatot kezdeményezzen, még ha van is nála míg a támadónál nincs vmilyen fegyver, mert az rögtön börtön és leszerelés örökre! fél éve az egyik szórakozóhelyen két rendőr-szakközépiskolás úgy ment be, hogy felmutatták az igazolványukat, mondván nekik ezért nem kell jegyet venni.bent aztán ittasan pofozgatták/lökdösték az egyetemistákat.na úgy el lette verve meg kidobva, hogy fel sem bírtak állni, negyed óráig az ajtótól nem messze feküdtek. vki rendőröket hívott, el lett neki magyarázva hogy miért kaptak, és szó nélkül elmentek, otthagyva a két srácot!jó lecke volt ez nekik, azt hiszem!