Szerintetek?
  • steweee
    nos, hogy nem fektetsz le fiatal csajszikat tiszteletből vagy jószándékból, az a te bajod, másnak annál több marad! ki-ki döntsön maga mit tesz. szerintem ha egy csajszi magától akarja a szexet, akárhány éves is, azt meg lehet dugni. az erőszakot viszont mélyen elítélem. én nem tartom pofátlanságnak más csaját megkefélni, hiszen egy nő csak akkor fekszik le mással ha van barátja, ha elhanyagolja a faszi, vagy nem jó vele az ágyban. vagy oltári nagy kurva, de akkor meg minek jár vele bárki is. az csak akkor egy nyomorék hapsi lehet. vagyis mindenképpen megérdemli. érdekes módon nekem a barátnőim szinte sosem léptek félre, és most jöhetne az a duma hogy biztos csak nem tudok róla, de biztosíthatlak hogy nem, mert nem járok egy lánnyal fél évnél tovább, addig meg vágom rendesen!olyan volt még régen,hogy 2-3 évig jártam vkivel,és a vége felé már mással is találkozgattunk, de szerintem ez egy hosszú kapcsolatnál természetes. én is, ő is azzal járt miután szakítottunk, akivel "megcsalt".