Szerintetek?
-
steweee #963
én csak azot mondom, hogy pl nekem "fiatal" koromban nagyon nem ment a csajozás, pedig a lányok szerint jóképű és humoros voltam, és mindig is nagyon izmos. csak sajnos nagyon béna voltam beszélgetés terén, a összes lány aki nagyon tetszett akkor, mind tőlem idősebb palikkal járt, akik sec-pec befűzték őket azzal a csipetnyi varázzsal, magabiztossággal, ami csak az évek alatt ragadnak az emberre. és igen, irigyeltem őket ezért, és persze én is fikáztam az olyan csajokat, akik tőlük idősebb palikkal járnak. persze nem azt mondom hogy aki ügyes, fiatalon is nem szedhet fel egy csomó nőt, de én akkoriban nem voltam az. mostanra viszont fordult a kocka, mindig én irányítok egy kapcsolatban, fel sem merül egy nőben, hogy ne így legyen. korábban ez sok veszekedés forrása volt, egy fiatal fiú azért még nem igazi férfi, és egy nő sem így gondol rá.különben meg nehéz lenne általánosítani, a tini lányok még nem felnőttek, bár tök jó velük kefélgetni, de ha vmelyik azt mondja hogy neki a 30 éves már öreg, azért az még nem a világ bölcsessége, mert lehet hogy a barátnőjének mondjuk 40 éves a faszija. mivel sok középiskolás csajom volt, tudom hogy így van.úgyhogy mindenki olyan csajra hajtson, akinek megfelel életkorban.mivel jól menő szórakozóhelyeken dolgozom biztonsági őrként, rengeteg embert ismerek, aztán mindig röhögünk a kolegákkal, mikor egy veszett jó csaj kézenfogva megjelenik vmi nyomorult kis csírabogyóval, akit úgy húzgál magával mint vmi kiskutyát, a srác meg teljesen a csaj alá rendeli magát, és szentül hisz szerelmük szentségében, és már alig várja hogy a csajszi elunja a dolgot, és hazamenjenek és végre megkefélhesse, csaj azt nem tudja szegényke, hogy mi meg épp arról beszélgetünk közben, hogy éppen ki hogy baszta/szopatta meg a csaját! volt már olyan (saját szememmel láttam) hogy a gyereket azzal hagyta ott a csaja, hogy elmegy egy kóláért a pulthoz, majd kiment egy barátommal a parkolóba, lecumizta, lenyelte, majd valóban vett 2 üdítőt és visszament a fiújához, aki boldogan, forró csókkal üdvözölte!!!