Szerintetek?
-
észrevetted hogy folyaymatosan ezt szajkózod: idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb ,idősebb, tapasztaltabb, érettebb....
ezt kurvára embere válogatja...
meg is lehet fordítani...
van egy haverom, aki (most harminc akárhány), 18 éves korában, 40 éves barátnője volt. (mondjuk neki azt mondta a csaj hoyg azért szereti a fiatalabb fiúkat mert jobban teljesítenek...de nem akarok vitát indítani...).
Tehát ha nekem akárcsak megcsókolni kéne egy 40-es nőt, szerintem rosszul lennék....
a csajoknál szerintem ugyan így van...
pl ismerek olyan csajt, aki azt mondta hogy inkább örökké szűz maradna minthogy lefeküdjön egy 30-35 éves (idézem) "vén fasszal"....
ha jól emléxem akkor ez a csaj 16 éves volt, és szerintem (magánvélemény) sokkal normálisabb gonolkodású mint az ifjú plázacicák (akikről te beszéltél)....