Szerintetek?
  • steweee
    nos, annak idején én is azt tettem, és akkor jól is esett. bevallom, 23 éves koromig nem tudtam csajozni, annak is örültem ha egyáltalán volt barátnőm. és akkor sem azok az extra jó csajok, akikre fájt a fogam. de mihelyst bekerültem az éjszakai életbe dolgozni, ahogy megismertek, rögtön tapadtak rám a csajok. érdekes, hogy a nőket sokkal jobban vonzza egy olyan férfi akinek van barátnője és sok nő megkaphat/megkap, mint akinek nincs barátnője és nem fektet le sok lányt. hogy miért? hát erre még nem jöttem rá, szerintem a kis agyukkal ezt ők sem tudják felfogni, mert midig arról beszélnek, hogy a mocsok macsó férfiak kefélnek össze vissza, de ennek ellenére állandóan olyan palikra vágynak, akik férfiasan csak meg akarják őket baszni.aztán meg megy a sírás rívás a barátnőknek, hogy az a mocsok megcsalt/kidobott. én ilyenkor mindig egy jót kacagok ha hallom a csajokat egymással siránkozni. úgy kell nekik. a haverjaim nagyon kefélőgépek, én meg azzal hódítok, hogy eljátszom hogy én nem olyan vagyok. és ez félig meddig igaz is, nem járok velük kurvázni, de azért egy nőtől én is csak azt akarom! :)