Szerintetek?
  • MrSpock
    #3072
    Miért mondanék magamnak ellent? Az ő haverja cserélgeti és akkor mi van,ilyen tipus..gondolom cserélgette 10éve is meg cserélgetni fogja 10 év múlva is.Neki az számit,igy érzi jól magát,mennyiség a lényeg.
    Én a saját tapasztalataimból,és másokat elnézve irtam amit gondolok.
    Majd ha 30 leszel akkor egy 20 éves csajt nemfogsz nagyon fiatalnak látni,hozzád képest.Bár nemtudom lehet olyan vagy már mostmint egy 40éves,akkor sorry.Na már most egy 22éves sem annyival idősebb mint egy 15éves,hiába a fizikai különbség.Maximum az hogy a 22éves csávó már 6-7 éve szúrogatja a lányokat,a 15-éves csak max1 éve pasizik ha olyan.
    Ahogy elnézem te meggyőződéses ellenzője vagy eme kapcsolatoknak,de nemtudni az okát ,hogy miért.Ha annyi vagy amennyi a nickedben szerepel akkor sem értem,hogy eme nagy felbőszülés mire,tapasztalat vagy mi?
    Próbálj itt érvelni,de ne olyan dolgokkal,hogy csak a friss hús kell,meg szex..mert valljuk be ez egy alap dolog,és főleg manapság.A lányoknál meg hajajj!Fiú-lány mindegy csak szex legyen.A társadalom már Nem az ami 20 évvel ezelőtt volt,régebbről ne is beszéljünk.
    Elég ha megnézzük a csajok mikor vesztik el szüzességüket..20 éve még egy osztályban 15 lányból jó ha 2 volt pasival(14-15évesen)Manapság meg jó ha 2-en nem.De mondjuk a fiúknál is hasonló volt a helyzet.akkor is egy 15-éves csaj nem korabelivel járt(ha járt) hanem 2-3évvel idősebbel.
    Ez manapság lehet mégjobban kitolódott.
    Megkellett várni mig"beérik"az ember,és akkor lehetett már csajozni.
    Ismerős szülők,akik azon paráznak,hogy a most ballagó lányaik(ált.suli),már fiúznak,és juj ha történik valami,és háát mi lesz ha szexre kerül a sor stb.Számukra nagyon érdekes a helyzet.Nehezen dolgozzák fel,hogy ma kicsit előbb kezdik a dolgokat mint az ő idejükben.
    Szóval nemkell itt kiakadni,meg szörnyülködni.Mindenki tudja mibe megy bele,és hogyfog esetleg kilábalni.Pedofilizmusról ebben az esetben meg azért szó nincs.ahhoz picit öregedni,illetve fiatalodni kell.