Szerintetek?
  • MrSpock
    #3059
    Ez igy nemigazán korrekt hozzáállás.
    Mert csak azt lehet húzni 1nap alatt aki hagyja magát.
    (Ez nem korosztálykérdés,sőt elmondanám,hogy az idősebb hölgyeket majdhogynem könyebb esetleg ágybavinni,és rizikómentesebb is.)
    Mindenkinek egyforma sansza van,jó vannak kivételek,mint tudjuk:-)
    Annyira buta a 15 éves csaj mint egy 17 éves csávó.És főleg mitlehet elmondani a mai tinik közötti kapcsolatról?Mindent csak nem atomszerelem,romantika,jaaaaaj!Hetente mással járnak(tisztelet a kivételnek)És itt nem a lányokra értettem leginkább.Ők talán még ragaszkodnának is az emberhez,csakhát a srácoknak hajtani kell,felkell próbálni minél több csibét,mert akkor juujj,haverok előtt beégek.
    Ezért van az,hogy esetleg egy lány idősebb pasit választ,mert ők lehet,hogy már nem próbálkoznak.Persze ehhez megkell találni a megfelelő alanyt,és igenis belelehet szeretni egy fiatalabb lányba is.
    Vannak értelmesek,kedvesek köztük.És azért egy 15és 20éves lány között még nembeszélhetünk elhasználódásról,vagy leromlott esetleg a külseje,nem elég finom a bőre,persze ugye a megfelelő keretek között tartja azért karbanmagát.
    Ez hülye demagóg duma,a fiatal srácok csak féltik a vadászterületüket,hogy esetleg leszakítják a kiszemelt leányzót.arra is gondolhatnának,hogy esetleg az ő hozzáállásukkal van gond.
    És lesznek ők is idősebbek,akkormeg majd kicsit más szemmel nézik ezt.
    15-22-ez még nem is korkülönbség,se testileg,agyilag meg főleg,manapság(de ezzel nemakarok megbántani esetleg érzékenyebb embereket)Csak látom a fiatalokat hogyan viszonyulnak az élethez,egymáshoz ennyi idősen.És a látszatot nézzük akkor lehet ez a különbség lecsökken 2 évre (18-20.)