Szerintetek?
  • MrSpock
    #3026
    Miért kell egyből gyökerezni,vagy leszerencsétlenezni aki megismerkedik,és érzelmileg közelebb kerül egy fiatalabb lányhoz?Vagy csak savanyú a szőlő?Azért messze van a pedofilizmustól egy 25-15-ös kapcsolat.(50-10thaiföldön az igen)Mert papiron úgynézki,hogy juj micsoda különbség,de a valóságban lószart!Ha már 45 vagy akkor ugye jóllenne egy 35-ös nő mi?
    Pedig csak az van,hogymindketten tapasztaltabbak vagytok,és talán egy elkúrt élet mögött,és adsz egy második esélyt,hogy talán normális kapcsolatod legyen.
    Nemszeretem amikor itélkeznek mások,egy olyan érzelmi(itt annak lehet nevezni ha hiszünk a lánynak,és hiszünk)véleményt lehet,de mivel nemismerjük őket hiba. És persze legtöbben irigyek,mert esetleg nekik nemjön össze semmilyen kapcsolat,vagy csak ámítják magukat,hogy milyen boldogok,meg ők aztán dejóldöntöttek.Ezt úgyis igazolja az élet..idővel.
    Nem minden csávó ilyen,nemkell általánosítani!Csak hogy bevezethesse kiválsztott,fiatal husikáját a rejtelmekbe,és csak arra kell nekik.
    Honnan veszed,hogy jobb egy tinivel az ágyban,mint egy érett nővel?
    A kiscsaj megnembiztos hogy felvágós,hogy juj nézzéteknekem milyen 25-ös pasim van,beeee nektek meg nincsen!!LOL Nekem az a tapasztalaom,hogy inkább visszafogottabbak,mindkét fél,ha esteleg nagyobb a korkülönbség,mint az ami "elfogadott". Mert azért még ott tart a társadalom,hogy anyuci-apuci,barátok,jóakarók,egyebek képesek demoralizálni bármilyen viszonyt,ami esteleg picit eltérőbb.