Szerintetek?
  • Hungarian McGee
    #2950
    Én 22 éves vagyok és nemrég kavartam egy 14 éves csajjal, tök jól elbeszélgettünk, meg minden vagy 5000FT SMS-t rámpazarolt, egy kicsit bele is gondoltam hogy milyen lenne vele, de aztán rájöttem hogy kegyetlen a köztünk lévő külömbség, hiába értjük meg egymást, az baromi kevés.

    Bárkit akit megkérdeztem ezzel a lehetőséggel kapcsolatban azt mondta, dugd meg, neked jó lesz, neki is, bevallom itt kicsit szégyeltem magam amikor eszembe jutott hogy tényleg elgondolkodtam azon hogy lehet köztünk valami, de aztán rájöttem hogy lehetek más mint a többiek, na meg is lett az eredménye: Mivel 4. éves vagyok, az életem egészen az északába nyúlik, neki nem, ő a délutánjait sportal tölti, én tanulással, este ő alszik, én elmegyek bulizni, na meg persze oda elengedik, hát hogyne.

    Szóval amit leszürtem: hiába nézel ki 14 évesen 18-nak, hiába gondolkodsz is úgy mint egy 18. az élet megy tovább, és csak akkor tudod támogatni azt a valakit akit szeretsz igazán ha "vele" élsz, nem "mellette". Annyit még hogy 2 hónapig bírtam így, mikor elmontam neki, megértette, és elmondta hogy neki is hiányzik az a nyár amit együtt töltöttünk, de ennyi volt.

    A legfontosabbat elfelejtettm: Sírigtartó szerelemben én is hittem egy darabig, aztán rájöttem hogy, nincs, mert miután véget ér az a 2 év szerelem, 3 felé mehet az érzelem, utálat, közömbösség, szeretet, na ebből 2 rossz. SZÓVAL: "Isten hozott az erdőben Kevin."