Szerintetek?
  • YMan
    #2862
    a topic címet meglátva magamra ismertem..:)
    én 22,5 voltam a párom 15 amikor összejöttünk. Most én 31 múltam, a párom...? számoljátok ki :) Novemberben vettem el feleségül, és boldogan élünk szerelemben. Hogy mit akarhat a 22 éves fiu? Elmondom. Őszinte szeretetet, rajongást, kötődést és azt a romlatlanságot ami ahoz kell hogy ne folyamatosan más pasi kezéből kelljen kiszedni. És ami az én esetemben volt, én szerettem volna törődni valakivel, valakire vigyázni és gondoskodni. Mivel 22,5 éves koromra már 5 éve önálló életet éltem korábban jött. A párom családi háttere borzalmas volt, így 17 évesen már hozzám költözött. Azt mondta ha én nem jövök neki nem tudja mi lenne.
    Nekem bejött ez, de egy ilyen kapcsolatban megfelelő szabadságot kell adni a másiknak hogy a saját egyénisége bontakozhasson ki és ne a pasi domináljon. Így is lett, nem véletlen az hogy nemsokára 9 éve vagyunk együtt (áprilisban) és nem kell senki más. Ja és a szex? Nos igen hamar volt (már aznap amikor összejöttünk) de a kapcsolatunknak azóta is nagyon erős pillére ez. Egyébként az ilyen kapcsolatok a pasin dőlnek be többnyire. Nem bír magával és kiskirályt játszik meg pórázon akarja vezetni a nőt, vagy komplexusokat gerjeszt benne amikor már kezd igazán jó nővé válni hogy óvja a flörtöktől és hogy másra is felnézzen.
    Nálunk ez nem így van. :) Én hagyom hogy bókoljanak neki, vagy hogy flörtöljön kicsit, és én is dicsérem és folyamatosan éreztetem vele hogy jó party számomra.