Szerintetek?
-
Nem tudom miért kell végletekben beszélni. Én speciel tökéletesen értem, hogy mit jelent az, hogy normális. Azon lányok akikre azt írtad, hogy csak élvezik az életet, az a baj, hogy túlzásba viszik.
olympus hozzászólásához:
Azért az kicsit dúrva megfogalmazás, hogy csak a pénzre hajtanak. Asszem én már kinőttem egy idelye a tinédzser korból ezért valamelyest van rálátásom ezekre a problémákra külső szemlélőként. Amik szerintem a társadalomban és a közhelyeken alapszanak. Elfogadott közhely az, hogy a lányok hamarabb érnek. Ezzel csak az a baj, hogy végét elfelejtik hozzátenni ami nem más lenne mint az, hogy testileg. Szerintem itt gyökereznek a dolgok. A lányok nagytöbbsége elhiszi, hogy ő már 14-15-16 évesen nagylány és a korosztálya beli fiúk hozzá képpest éretlenebbek. A kérdés az, hogy mivel felnőtebb egy 15 éves lány aki már a rúzzsal és egyébb sminkes cuccokkal játszik mint az a hasonló korú fiú aki teszem azt a számítógépes játékokkal játszik? Számomra speciel semmit! De ők elhiszik azt! Jelentkezzen az a huszon akárhány éves lány aki amikor tinédzser volt nem így gondolta.
Én ebben látom azt, hogy a fiatal lányok miért barátkoznak náluk sokkal idősebb fiúkkal. Nem egy olyan lány ismerősöm volt aki még 17-18 évesen is a 27-28!!! éves srácokat kergette. Nem hazudok, egyikőlyüknek sem lett igazán hosszú kapcsolata.
- A lányok 90% "plázacica" v. " diszkókurva". A maradék "normális" lányból 9% pedig az idősebbekre bukik. A maradék 1%-ot pedig megtalálni nagyon-nagyon nehéz.
Ezzel többé-kevésbé 1et értek. Talán azért az arányok túlzóak, de tény az, hogy manapság normális, rendes lányokat nehéz találni és talán nem is azért mert nagyon kevesen lennének, hanem azért mert a társadalomban és szokásokban bekövetkezett változások miatt nincs olyan hely nincs olyan "alkalom" ahol lehetne ismerkedni. Mert a diszkó és egyébb szórakozóhelyek nem iylen helyek.