3220
Szerintetek?
-
#2299 hát jó, én még hiszek a tündérmesékben -
gergelyanevem #2298 remény az mindig...;)
az hogy mennyire ritka, nem tudom, túl sok embert nem ismerek... -
#2297 tehát még van remény mi? :))
ritka faj ezek szerint... -
gergelyanevem #2296 sajnos a világ ilyenné lett, de azért csak akadnak kivételek..., bízom benne -
gergelyanevem #2295 hát abból kevés van :)
de megeshet -
#2294 egyetértek,én meg még kiegészíteném annyiva,hogy a kiscsajok körében ezzel is lehet vagizni,hogy "húú nem tudjátok mi történt velem...lefeküdtem a barimmal..."ezzel elindít egy zuhatagot a még szűz csajok körében,és akkor már vagy az lesz,hogy azt hazudják,hogy már nem szüzek,vagy rosszabb esetben minnél hamarabb átakarnak esni a dolgon,hogy aztán ne süljenek fel,ha netán a már nem szűz andi megkérdezi a még szűz barbitól,hogy te már hancúroztál-e? barbi erre mit mondjon?
persze ez csak a málé csajok körére igaz,aki nem ilyen az lese szarja,hogy akkor most szűz vagyok-e még vagy nem
szerintem...ezzel lehet egyetérteni,meg nem -
#2293 keresztkérdés: és ha létezik olyan huszonéves srác aki nem csak kihasználni akarja? -
Hajnalcat #2292 Látom, nagyon pörög ez a téma.
Hollandiában a korhatár 12 év feletti. Csináltak egy pedofil pártot is. Tehát ott már 13 éves lányt le lehet fektetni. Ez szerintem már gusztustalan. Komolyan, a végén odáig fog süllyedni a világ, hogy a pedofilokat szeretni kell. Szánalmas!
Amúgy meg amelyik férfi 14-15 éveseket akar lefektetni, csak, mert jó buli, hogy megmutassa, milyen menő, egy vonallal több a falon, hát az ismét szánalmas alak. Vannak olyan lányok, akiknél ez a későbbiekben mély nyomokat hagy. Van, amelyikből k*rva lesz. Persze a legtöbb lány csak azért fekszik le ilyen fiatalon valakivel, mert ezt látja mindenhol. A Tv-ben nyomják a fejébe, barátnőinek is már meg volt az első, hát akkor neki sem szabad kilógnia a sorból.
#2270"Én inkább azt kérdezném mit akar a 15 éves csaj a 22 éves sráctól?" Szerelmet.
Ilyen fiatalon sok lány lesz szerelmes idősebb férfiba. Úgy érzik, hogy megtalálták a nagy Ő-t, közben meg tévednek, hisz nem tudják, hogy az a 22 éves, csak szórakozásból fekszik le vele. Megjátsza, hogy hú, de szereti a kislányt, aztán miután lefektette, azután otthagyja. Szegény lány meg ott marad összetörve (aztán jön a depis duma, meg öngyilkossági kísérletek). Sokan azt hiszik ilyen fiatalon, hogy amit éreznek, az az igazi szerelem. Közben meg csak a szerelembe szerelmesek.
-
#2291 Én meg ismerek olyat, akit szabályosan megaláz a párja, mégis ő kell neki. Kérdés: értelmes? -
React #2290 igen, valami ilyesmi :) -
#2289 Ől ,butít és nyomorba dönt ! -ez a pontosítás .
-
React #2288 Én számos példát láttam rá, hogy sajnos értelmesebb lányok is áldozatul estek efféle "kihasználásoknak"... a szerelem vakká tesz! nem? :) -
#2287 Öregem ,neked könyvet kellenne írnod a női lelkek titkos "bugyraiból" ... -
#2286 így van ...elég sok kis csaj van ezzel így ... -
#2285 nincs is itt t0mmy, csak a szomszédban láttam.. De amúgy más is olvashatja. :) -
#2284 t0mmy: Aki tényleg olyan nagy kurva azt nem csak Te használod ki, hanem ő is hasonló mértékben használ ki téged. Ebben nincs semmi kivetnivaló, adok-kapok. Innentől meg már csak gusztus kérdése. Akinek erre van szüksége, tegye.
Ha mégsem akkora kurva, hanem mondjuk értelmes leányzó, az úgysem hagyja magát úgy, ahogy Te fütyülsz, akkor meg nincs értelme arról beszélni, hogy bárki bárkit kihasználna.
-
#2283 mert ha pl van autója a srácnak,akkor már tud vagizni a csaj a társaságában,hogy fú a pasimnak olyan autója van! fekete,de nem tudom a márkáját,de olyan jól néz ki! -
#2282 -mondjuk az menő lehet a számár a barátnői előtt ...(szóval fiúk nem bizti ,hogy ti vagytok olyan jók ...:) )
- tapasztalatot akar szerezni ...
- vagy egyszerűen csak ő is úgy gondolkozik ,mint 1 hapsi és az azt jelenti ,hogy csak skalpokat akar ... :DDD -
#2281 Nem tudom miért kell végletekben beszélni. Én speciel tökéletesen értem, hogy mit jelent az, hogy normális. Azon lányok akikre azt írtad, hogy csak élvezik az életet, az a baj, hogy túlzásba viszik.
olympus hozzászólásához:
Azért az kicsit dúrva megfogalmazás, hogy csak a pénzre hajtanak. Asszem én már kinőttem egy idelye a tinédzser korból ezért valamelyest van rálátásom ezekre a problémákra külső szemlélőként. Amik szerintem a társadalomban és a közhelyeken alapszanak. Elfogadott közhely az, hogy a lányok hamarabb érnek. Ezzel csak az a baj, hogy végét elfelejtik hozzátenni ami nem más lenne mint az, hogy testileg. Szerintem itt gyökereznek a dolgok. A lányok nagytöbbsége elhiszi, hogy ő már 14-15-16 évesen nagylány és a korosztálya beli fiúk hozzá képpest éretlenebbek. A kérdés az, hogy mivel felnőtebb egy 15 éves lány aki már a rúzzsal és egyébb sminkes cuccokkal játszik mint az a hasonló korú fiú aki teszem azt a számítógépes játékokkal játszik? Számomra speciel semmit! De ők elhiszik azt! Jelentkezzen az a huszon akárhány éves lány aki amikor tinédzser volt nem így gondolta.
Én ebben látom azt, hogy a fiatal lányok miért barátkoznak náluk sokkal idősebb fiúkkal. Nem egy olyan lány ismerősöm volt aki még 17-18 évesen is a 27-28!!! éves srácokat kergette. Nem hazudok, egyikőlyüknek sem lett igazán hosszú kapcsolata.
- A lányok 90% "plázacica" v. " diszkókurva". A maradék "normális" lányból 9% pedig az idősebbekre bukik. A maradék 1%-ot pedig megtalálni nagyon-nagyon nehéz.
Ezzel többé-kevésbé 1et értek. Talán azért az arányok túlzóak, de tény az, hogy manapság normális, rendes lányokat nehéz találni és talán nem is azért mert nagyon kevesen lennének, hanem azért mert a társadalomban és szokásokban bekövetkezett változások miatt nincs olyan hely nincs olyan "alkalom" ahol lehetne ismerkedni. Mert a diszkó és egyébb szórakozóhelyek nem iylen helyek. -
Rundstedt17 #2280 Pontosan.A 15 éves csajsziknak miért lenne szükségük pénzes srácra?A pénzéhség inkább a 20 éves k*rvákra jellemző. -
#2279 nem tudom felfogni, hogy az én koromba miért is annyira lényeges a pénz.. nem kell eltartani magam, szülők állnak a hátam mögött, tekintve hogy jogsi sincs általában, ezért kocsit se kérhetünk szülinapra a barátunktól, tehát, az hogy az ilyen korú lányok Budapesti része akik a plázákban lakik, és minden nap új retro pólóért könyörög, ezt a részét nem kéne az egész korosztályra ráhúzni, mintha minden egyes 15 éves ilyen lenne...
tudom nem akartok általánosítani, de nekem nagyon úgy tűnik... -
Rundstedt17 #2278 Nem értek veled egyet több pontban sem!
A 15-17éves lányok szempontjai nem a pénz!Meg mi az hogy csak a lányok 10%-ka normális?Neked mit jelent egyáltalán az hogy egy lány normlis?Igen a lányok többsége élvezi az életet.Na és?Éljen úgy mint egy apáca talán?És ha idősebbekre is buknak miért baj az?Talán a kisfiukra menjenek rá?
De amúgy tényleg az a 22 éves srác jó nagy barom volt. -
#2277 Nah akkor az én szemszögömből:8 fiú; 20 alatt de elmult 17:D)
- a mai 15-17 éves lányok 90 %-a nem tudom milyen okból, de a nagyobb idősebb pasikra buknak. Egy részről megértem, mert idősebb= komolyabb, de az esetek nagyrésze 24-25 éves csávók.
- Ezek vagy pedofilok vagy a saját korosztályukhoz éretlenek és a fiatalabb hiszékényebb, hülye picsákat fűzik. Sajnos sok sikerrel. Mivel az a jó a csajoknak, hogy de jó nekem 20+ pasim van és de menő vagyok.
- A mai lányok 15-17!!! éves lányok szempotjai: pénz; pénz; pénz;. Sajnos. Kivétel természetesen van. DE ritka.
- A lányok 90% "plázacica" v. " diszkókurva". A maradék "normális" lányból 9% pedig az idősebbekre bukik. A maradék 1%-ot pedig megtalálni nagyon-nagyon nehéz.
- Unokatestvérem 15 éves és sikerült kifognia egy ilyen kemény srácot. 22 éves volt a srác és term. befűzte. Mi próbáltuk lebeszélni, de sajnos csak tiltakozás meg ellenállás volt. Egy nap beléjük kötöttek, a srác teljesen beszart. Pedig 15-16 évesek lehettek. Az unokatesómat elkezdték molesztálni, aminek egy felnőtt ember vetett végett. Ezek után én meg az unokabátyám elég csúnyán elvertük a srácot. Azóta az unokatesóm keresi az igazit. Kicsit szomorú de az az igazság én jobban alszok el, abban a tudatban, hogy ő kicsit szomrú, de legalább nem egy majommal jár. Aki felnőtt létére nem tud odaállni 2-3 gyerek elé:s
-
#2276 Épp ezt akartam kérdezni én is. Csak a srác épp 24... Ez már azért egy kicsit durva nem?
És nem egy nagy lóvés valaki szóval az nem lehet indok. Hát akkor? -
#2275 tök jó MÁSnak lenni -
gergelyanevem #2274 #2268 :) -
#2273 bár 15 nem vagyok, de én például szeretetet szeretnék...
bmw-met majd megszerzem magam is :D:D -
#2272 Erdekes, hogy idaig ezt nem tette fel senki :D Mellesleg semmit, csak legtobbje bekepzelt, es neki csak 20 felett jo, mer magat is valami hu de erettnek hiszi, kozbe pedig egy kis picsa. -
ugot2know #2271 pénz,fagyi,mozi -
#2270 ON: Én inkább azt kérdezném mit akar a 15 éves csaj a 22 éves sráctól? :D -
ugot2know #2269 nem szakterületem a női agyak tanulmányozása...nem vagyok örökéletű -
#2268 részben egyetértek veled ...mert vannak itt is bizti kivételek ,amik erősítik a szabályt... -
ugot2know #2267 a falloszra vonatkozott a válaszom
éretlennek éretlen,ebben egyetérthetünk.kb. 16-17 éves korban lehet már esetleg vmi változást észlelni (agyban) -
#2266 mindegy, hogy felvislágosúlt és esetleg már ugymond tapasztalt is:=) attól még éretlen -
ugot2know #2265 eléggé felvilágosultak már ebben a korban -
#2264 Dehogy kell, nagyon jol elbeszelgetunk itt :D -
#2263 kis pedok:DDD idősebbel nem mertek kezdeni mi? féltek a kudarctól? nem tudnátok teljeíteni? he inkább legyen érett a csaj 22-tő felfele, mintsem egy hülye kis 15 éves picsa, aki aztsem tudja miaza f*sz^^
-
#2262 na csak meg lett a téma.miért kellett bezárni? -
Rundstedt17 #2261 Az igaz.De fogadjuk még ugyis lenne böven miből válogatni:D -
#2260 most nekem is de azért 60on túl már kemény lenn ha 15 éves lánmyokat kergetnék! :D