Szerintetek?
-
Nah akkor az én szemszögömből:8 fiú; 20 alatt de elmult 17:D)
- a mai 15-17 éves lányok 90 %-a nem tudom milyen okból, de a nagyobb idősebb pasikra buknak. Egy részről megértem, mert idősebb= komolyabb, de az esetek nagyrésze 24-25 éves csávók.
- Ezek vagy pedofilok vagy a saját korosztályukhoz éretlenek és a fiatalabb hiszékényebb, hülye picsákat fűzik. Sajnos sok sikerrel. Mivel az a jó a csajoknak, hogy de jó nekem 20+ pasim van és de menő vagyok.
- A mai lányok 15-17!!! éves lányok szempotjai: pénz; pénz; pénz;. Sajnos. Kivétel természetesen van. DE ritka.
- A lányok 90% "plázacica" v. " diszkókurva". A maradék "normális" lányból 9% pedig az idősebbekre bukik. A maradék 1%-ot pedig megtalálni nagyon-nagyon nehéz.
- Unokatestvérem 15 éves és sikerült kifognia egy ilyen kemény srácot. 22 éves volt a srác és term. befűzte. Mi próbáltuk lebeszélni, de sajnos csak tiltakozás meg ellenállás volt. Egy nap beléjük kötöttek, a srác teljesen beszart. Pedig 15-16 évesek lehettek. Az unokatesómat elkezdték molesztálni, aminek egy felnőtt ember vetett végett. Ezek után én meg az unokabátyám elég csúnyán elvertük a srácot. Azóta az unokatesóm keresi az igazit. Kicsit szomorú de az az igazság én jobban alszok el, abban a tudatban, hogy ő kicsit szomrú, de legalább nem egy majommal jár. Aki felnőtt létére nem tud odaállni 2-3 gyerek elé:s