Szerintetek?
-
hm.. nem akarok nagyon belefolyni ebbe az egészbe, de azért mégis.
kis cáfolatként, azért nem igazán olyan ritka az ilyen lány akit kivételeknek írtok. akik azért hajtanak a huszonéves pasikra mert menő, meg akármi ayagi felesleges, értelmetlen dolgok, azok a plázában lófráló egyének. aki meg pasi hajlandó összejönni egy ilyen csajjal az magára vessen..
mellesleg megjegyezném, én több mint egy éve vágyakozok egy huszoéves fiú után.. és nyomát nem vélem felfedezni olyan baromságoknak, mint kocsi, satöbbi.. ő nekem lelki társam, és nem tudom mi lenne ha nem beszélgetnénk. összejöhettünk volna már, de nem, nem kapkodunk el semmit, pont azért, mivel ő is úgy érez ahogy én, és nem egy futó kapcsolatot akar egyikünk se. lehet ez furán hangzik a számból, de így van igazából..és nem kérek sokat szerintem, én nem igénylek olyat hogy legyen fasza kis kocsi a seggem alatt, meg lóvé is, meg miegymás, annyi az egész, hogy benne megtaláltam, mások szerint is az Őt, tehát, más nemérdekel..
és ezért cáfolom meg, hogy nem oylan ritka a rendes lány, kapásból a környezetmben 10et fel tudok sorolni.. csak esetleg ha elmegy egy bombázó előttetek, és a padon ül egy csinos lány akkor meg kell gondolni szerintem hogy melyik értékesebb, az akiről süt hogy listát ír a pasijai számáról vagy a másik, és akkor nem lesz olyan hogy beleestek a hülye libák csapdájába...
szóval ah szabad kérni, ne általánosítsatok ennyire