Szerintetek?
  • attilabal
    Én a magam 26 évével így látom a dolgokat....
    26 éves vagyok, egy multinál dolgozom, van 1 új kocsim, 1 új építésű lakásom, és az ördögnél is szebb vagyok 1 fokkal :) (mindezért persze sokat kell dolgozni - főleg a szépségért :)))- na ez vicc hi hi)
    Ezekszerint ideális lennék az itt emlegetett 15-17 éves lányoknak. De most komolyan... szerintetek a szexen kívül mi a francra lenne elég 1 ilyen kapcsolat?
    Az a fiatal lány aki sokkal idŐsebb fiúra vágyik az olyan is. Valószínüleg egy 15 éves lánynak nagy dolog, hogy a barátja el tudja vinni vacsorázgatni, van kocsija (az mind1, hogy apukáé, vagy egy öreg használt valami). Ez el is mond valamit az ilyen lányokról, nem kell az ilyen gondolkodásúakkal foglalkozni.

A másik oldalon azok a 25 év körüli pasik vannak, akik így érzik elégedettnek magukat. Van egy nagyon csinos 15-17 éves barátnŐjük, úgy gondolják mindenki irígyli őket. A sajáat szinvonaluk (anyagiak-gondolkodás és életmód) lenyűgözheti a fiatal barátnŐjüket, kudarcot vallana viszont egy maga korabeli lány esetében. Egy vele közel egykorú lánynak már komolyabb elvárásai vannak, és nem sok esélye lenne.