Szerintetek?
-
Graxon #1787 Véleményem szerint a korkülönbségeket nem lehet egy tető alá venni, értem itt egy 15 és 25 között más a helyzet mint egy 25 és 35 között. Minnél öregebb valaki, annál jobban tűnik el a korkülönbség. A tizen x éves lányok és a náluk 10 évvel idősebb pasi párosítás undorító, egy kedves barátnőm kapcsolatait végigéltem, megrázó volt nekem is. (a lány kifejezetten szép, és értelmes is, gyógyszer-kémikusi szakra vagy mire jár...) Kezdetben 15 évesen egy 24 éves srác mellett húzott le 2 évet. És miért? Mert a gyereknek volt pénze, lakása, autója, és pörgött az életük. Ezek mellett a srác egy nyomorék volt, olyan tipikus ütném a fejét, a lányt mindenféle dolgokkal hitegette, így az nem szakított vele. Ezután jött a még durvább. 17 éves korában összeszedett egy 40 éves pasit. Aki disznó dagadt volt, és még több pénze volt, ráadásul volt a pasinak egy 15 éves fia is. Inkább a gyereknek kellett volna járnia a lánnyal mint a vén csatalónak.
Húgomat szerencsére leneveltem a nagyzásról, 16 évesen 19 éves barátja van, az még talán kicsit necces, de csak 3 év.
De felfordul a gyomrom a mai lányoktól. Csak a pénztárca vastagsága, meg a "jajj de helyes", meg a jó kocsid van, lakásod is van? számít. Normális barátnőt nem lehet találni. Vagyis lehet csak nehezen. Mikor 17 évesen odaálltam egy 15 éves szende csaj elé elküldött a p*csába, hogy ha 5 évvel idősebb lennék, csak akkor járna velem. Na bumm.
Bocsi ha hosszú lett...