Szerintetek?
  • Raszkolnyikov
    Hát nem szánalmas egyáltalán! Most volt egy hét szünetünk egésznap együtt voltunk, majdnem minden nap találkozunk és ha nem talizunk akkor én este mindig letört vagyok (már anyám is mondta, hogy nem lessz ennek jó vége, mert mi lessz ha szakítunk). Én verset írtam neki amikor udvaroltam meg minden. Hát más a kapcsolatunk és kész. De hogy szerelmes vagyok e vagy nem azt hagy döntsem el én. És tudom mi az hidd el, mert az anyós jelöltem is azt mondta, hogy szerelmes tipus vagyok vagy mi, de mások is mondták már. És viszonylag keveset is veszekedünk.

A korkülömbséget meg nem tudom, még soha nem voltam a mainál idősebb. De ez az egész nem most történt és lehet hogy a kapcsolatunk mostanra forta ki magát, mert ma már én is másképpen gondolom a dolgokat. Az előző barátnőm is megcsalt egyszer (na meg én is, de nem szerettem igazán) és azt mondta, hogy miután visszafogadtam (sajnáltam nagyon meg nem tudtam, hogy mit akarok ) akkor mondta, hogy utánna sokkal jobban szeretett.
    És hát meglehet az is, hogy Te gondolod rosszul vagy még nem volt veled ilyen.
    Egyépként meg a kedvesem egy feltűnően szép lány és én vagyok az elsőbarátja(de nem az első és utolsó udvarlója). Egyesek szerint nem tudta meddig mehet el vagy hogy hogyan is működnek a dolgok. Ezeket már lerendeztük és nagyon NAGYON boldogok vagyunk.

Na mind1. A mi dolgunk, a mi kapcsolatunk. Nállnuk ez így működik és az idő majd mindent eldönt. De az hogy SZÁNALMAS lenne a kapcsolatunk az egy kicsit erős volt és megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem az!