Szerintetek?
-
Raszkolnyikov #1781 Hjaj. ott is hagytam egy napra életem egyik legszarabb napja volt. több mint egy napig nem ettem, nem tudtam semmi másra sem gondolni csak rá. És megtudtam, hogy ezzel ő is így volt. Aztán azzal a 20 évessel csak táncikált meg hazakísérte, de mondta neki végig hogy engem szeret (bár ezt ő mondta). De egy ilyen nekem is volt csak arról ő nem tud. De nem is kell. Aztán kiderült, hogy egy másik buliba, egy szallagavatón megcsókolt egy srácot (16 éves) akinek már volt egy régóta tartó kapcsolata (csak ő elmondta a barátnőjének még mánap
). De az informátoraimtól megtudtam, hogy mind a ketten abban a pillanatban megbánta, aztán meg bőgött egy csomót. Viszont volt még nekem még egy megcsalásom amit már elmondtam neki, hogy hát egy lánnyal "elvoltam". megnéztem, hogy mijen anyaga van a bugyijának meg a melltartójának. De akor is részeg voltam.
Na végülis a másodiknál volt a kis szakítás,de aztán végig tudtam ,hogy amint oda jön hozzám vissza kell fogadnom, mert mérlegeltem a dolgokat, hogy hogyan is járok jobban: Mert meggyőződtem róla, hogy szeret engem, hogy megbánta, továbbá én sem tudnék nélküle lenni és hogy, habár megcsaltam, de csak szeretem. És akkor valszeg ez vele is így van. továbbá bevezettem egy pár szankciót, pl.: hogy nélkülem nem mehet el sehová bulizni. és ezt be ístartja. Ez már 2-3 hete történt és holnap megyünk el együtt először. Ez azért van így, mert én a füstös kocsmákat szeretem tökmaggal, ő meg a diszkót vodkával (nem kell félre érteni, gimiben egy négyese volt a többi ötös...szal nem züllöt alak). Szóval azóta is BOLDOGAN élünk EGYÜTT. Végülis akkor csak jól jártam, nem?
Egy haverom mondta, hogy az ő barátnője is félre lépett az első hónap után ,de látta a szemén a megbánást és megbocsájtott neki és most már másfél éve együtt vannak.
Most itt lehet majd okoskodni, de én még ennyire nem szerettem egyik barátnőmet sem és biztos vagyok benne, hogy ez kölcsönös. Ezt pedig higgyétek el nekem.
Várom a véleményket.