Szerintetek?
-
vadoclany #1739 Na. Vegig olvastam az osszes hozzaszolasokat. Ahonnan elindult. mind az 1738-at:-)
2003-tol:-) Igyhat keverek is. Nem a korukulonbseg szamit. Lehet azert ilyenek a 14-16 eves lanyok mert csaladi gond. Tapasztalatbol tudom. 12 eves voltam amikor a szuleim elvaltak. Anyamhoz kerultem. Es rajottem miert ragaszkodok a 20-30 evvel idosebb pasikhoz. Apakomplexus. 17 eves jottem ossze akkor 45 eves ferfival. 5 evig voltam vele. Es utana sem o hagyott ott hanem en ot. Es igen. Neveles kerdese is ha esetleg nem elvalas az oka. Meg esetleg tapasztalatot akarnak gyujtenia kicsi lanyok.:-) En most 25 eves vagyok kedves 34. 9 ev. Jol megvagyunk. Fel eve egyutt lakunk es lassan 1 eve jottunk ossze. Persze vitaink vannak. Hisz hol nincsenek. Nem a kulsomert szeretett belem hanem a belsomert. Meg ar erettek nem a kuslot nezik, hanem a belsot is. Perzse a kulsot is hisz eloszor ranezel valakire a kulsot latod. Egy 20 ev feletti meg aki csaladot akar inkabb belso. Hiaba szep valaki de lehet belsoleg tok bunko stb. persze tisztelet a kivetelnek:-) Szoval nem a kor szamit. De azert 14 muljon el az a lany. BTK szerint legyen. Egyenlore ennyi:-) De sztem ronda dolog ha 20 ev feletti 12-14 evesekkel kezd. Vagy legalabbis 14 ev alattival.