Szerintetek?
-
És fordítva van értelme? Mármint most a topic címére gondoltam. Egy kicsit hasonló cipőben járok én is. Az év stimmel is, mert 22 vagyok, de a lány meg 40. Ez olyan elképzelhetetlen lenne? Nagyon sokat beszélgetek a lánnyal, tudni illik, van egy barátja már évek óta. Szóval szerető vagyok, és megmondom őszintén, hogy fél éve még a kezemet is levágtam volna, ha ilyet teszek, de most... most... Ez most más. Érzem, hogy ő lenne az igazi. Tudom. Isten bocsássa meg, de egyáltalán nem érzek semmiféle lekiismeret furdalást, amikor a pasijával beszélgetek. A pasija is csak 21 volt, amikor összejöttek, ezért nem értem, hogy miért nem lehet velem. Talán fél tőlem, hogy fiatal vagyok, hogy nem tomboltam ki magam? Nem tudom... De rossz egyedül hazamenni, és nézni a szobám négy falát, ahol egész héten egyedül vagyok. Szerencsére azért kétnaponta el tud hozzám jönni, hogy eltöltsünk együtt pár órácskát, de ez olyan kevés. Arról is sokat beszéltünk, hogy ez nála sem így indult, csak aztán jöttek az érzések, így egy kicsit megnehezítettem a dolgát, mindenben. Áhh... Nem érdekes. Csak az érdekelne, hogy szerintetek is olyan hülyeség ez? 22 kontra 40 év? Szerintem nem...