Szerintetek?
  • Sné Zsuzsa
    Jujj...most mondta a barátom a hozzáaszólásaimat elolvasva, hogy butaságot írtam...telejsen egy a felfogásunk ebben a témában, de elkövettem egy "stilisztikai" hibát az 1659-ben...mégpedig azt, hogy hivatkozok az 1655-s hozzászólásomra ...az egészre...DE ÉN AZ EGÉSZBŐL AZT EMELTEM KI, HOGY A GYEREKEK VISELKEDÉSE A SZÜLŐ HIÁBÁJA. Tehát sosem bánatnék egy gyereket (nem vágnám le a csiklóját, csak vicceltem a dologgal, nem gondoltam komolyan, csak annyira fel tud húzni a dolog...sajnos nem lehet mit kezdeni a helyzettel és tehetetlenségemben már csak ezzel tudok viccelődni...:(((( )

Tehát még egyszer mindenkinek, hogy érthető legyen:

Egy férfi viselkedése akkor visszataszító és undorító, ha egy fiatal hölgyeményt, CSAK szexre használ...HA SZERELMES AZ EGYÉN EGY TŐLE 20 -VEL FIATALABB CSAJBA, BABÁBA, MAGZATBA AZ NEM BAJ...CSAK TÉNYLEG SZERESSE ÉS NE A SZEX LEGYEN AZ ELSŐDLEES SZEMPONT!!

Egy "szűzkurva" viselkedése azért tud dühöt kiváltani belőlem, mert A SZÜLŐ NEM FIGYEL ODA ELÉGGÉ A GYEREKÉRE..ERGO.: A SZÜLŐ A HIBÁS!! JOBBAN KELLENE KONCENTRÁLNIA A GYEREKÉRE.