Szerintetek?
  • Sné Zsuzsa
    :) Édes vagy! Tudod nálam és a barátomnál is így van a dolog...ő 10 évvel idősebb nálam :) Nagyon szeretm és ő is szeret engem...vannak néha összetűzések, de nem csak arra kellek neki (már 1 éve együtt vagyunk). Vannak ilyen esetek is, de ehhez a lánynak elég érettnek kell lennie ahhoz, hogy kapcsolatot válaljon. Már 15 éves koromban ismertem a jelenlegi barátomat, de az akkor nem működött...hiába voltak felnőttes gondolataim, de mára fejlődtem ki agyilag annyira, hogy tudjak kezelni egy kapcsolatot...most már nem kell neki más.
    Vannak koravén csajok, vagy olyan fiúk, akik éretlen kislányokba bele is tudnak szeretni...azzal nincs semmi baj...én most azoknak szántam a hozzászólásaimat, akik huszonéves fejjel, úgy tekintenek 13-14 éves kis lányokra, mint a gumibabákra (az ilyen fiúk nem képesek maguknak idősebb csajt megfogni, mert ahhoz az agyuk még túl primitív, így megelégednek egy alacsonyabb színvonallal).

Szal, ha szerelmes lennél a jövőben vagy akár a jelenben egy nagyon fiatal lányba és valóban SZERELMES lennél (tisztelet és megbecsülés), akkor hajrá! :)