Szerintetek?
-
Nem tartom magam prófétának aki megmondja a frankót,egyszerüen 28 éves vagyok,ami nem sok de nem is kevés,és nem vagyok egy otthonülös tipus,és mint minden fiú én is bámulom a nöket akkor is ha van csajom,igy a koromból fakadóan rengeteg lányt láttam úgy 16 éves korától (sztem durván onnan számit nönek egy lány) felnöni,velem együtt.Ha neked tudálékos a százalékosdi,akkor tíz,16 évesen még jó csajból öt marad 20 éves korára is jó,és kettö marad 25 éves kora után is jó csaj. Nyilván nem egy reprezentativ felmérésből vettem ezeket az adatokat,de nagyságrendileg állják a helyüket,sőt,legtöbb haverom (nem két emberről van szó) szerint még ennél is rosszabb a helyzet,de azért túlzásokba se essünk,viszont tény hogy amennyivel hamarabb lesznek a lányok (többségük 18 éves korára már testileg és gondolkodásban is) felnött nök (míg egy fiúról talán ha 30 éves lesz,mondható ki hogy felnöttként gondolkodik,nemcsak a nök és a bulik,járgányok stb. érdekli), szegények annyival hamarabb elveszitik a vonzóságukat is (tisztelet a kivételnek).És hangsúlyozom hogy szegények,mert sajnálom hogy igy van,és ez közvetve minket is úgyanugy érint,hiszen mindanyiunknak van/lesz felesége/barátnöje.Már csak annyit a témához,ezzel tényleg befejezem,hogy 2 hónapja volt ált.iskolás osztálytalálkozóm,és a fiukkal le voltunk döbbenve hogy
az egykori bombanökből,aki akkor minden fiú álma volt,mi lett