Szerintetek?
  • steweee
    hogy miket nem tudtok belemagyarázni a dolgokba. 28 vagyok, volt már fiatal és kevésbé fiatal barátnőm is.az idősebb nőkkel is ua jól megértem magam, nincs itt semmiféle rizsázási hajlam, meg hogy annak nem lehet hazudozni meg etetni, mert ki a francnak van arra szüksége. ezt a nyomik találják ki önmaguk igazolására.sztem a dugásban ua akár fiatal akár idősebb, a fiatalabbak rámenősebbek és szexmániások általában, viszont kevésbé tapasztaltak, bár vannak közöttük született tehetségek is.ha nem együtt élni akarsz vkivel akkor a fiatal nő jó választás lehet mert nem nagyon kell vele foglalkozni, ha ráérsz elmentek vhová aztán mehet a kefélés, az idősebbeknek már nagyobb az igénye egy egy találkozás alkalmával, előny hogy ők se nagyon érnek rá, a fiatalabb többet fog nyaggatni hogy találkozzatok többször.az hogy melyik csaj mennyire fiatal azt nem csak a szimpla életkor dönti el.nyilván egy 12-13 éves még gyerek akárki is az illető, de 14 éves lányok között a jó genetikájúak már testileg inkább érett nők, gyönyörű kívánatos testtel, bár az agyuk még fejletlen ahhoz képest, de sztem nincs abban semmi ha az ilyeneket keféli egy idősebb pali, mivel ha nem ő akkor egy fiatalabb biztosan megteszi helyette. ha a lány már testileg érett és akarja akkor miért ne? az más kérdés hogy inkább csak olyan jellemű ember tegye aki nem a korábbi sérelmeit akarja megtorolni egy fiatal, kiszolgáltatott lányon,mert hosszan tartú lelki sérülést okozhatnak.én mindig jóindulatúan közelítettem meg a dolgot, jópofának találom a fiatal lányok spontanitását,életkedvét, szenvedélyességét, nem bosszankodok a butaságaikon, egy darabig együtt vagyunk aztán már nem, de jóban maradunk utána is.úgyis a szex miatt ismerkedik mindenki, ha egy lány már akarja akkor meg lehet éppen, viszont azért számít a körítés is, a rántott hús is pusztán protein de nem midegy hogy felszolgálják vagy eléd lökik koszos tányérban.