Szerintetek?
  • Vlala #1249
    lehet, hogy ez off, akkor kérek egy s.ggbebannolást :-)

Kicsim most múlt 20, egy 14-15 éves gyerek rá van állva (amíg meg nem kapja a mogyoróadagját )
    A kórházban feküdt úgy szeptember környékén, Kicsim ápolta, egy beteg a sok közül... most meg jönnek neki az sms-ek, hogy biztos emlékszel, én vagyok az a helyes srác a kórházból, aki mindig rádmosolygot, teljesen levettél a lábamról (fekvőgipsszel nem nehéz :-) ) meg ilyenek... Kicsim mutatta a telefont, majd' leestem a székről a nevetéstől... visszaírta neki, hogy "Értsd meg, barátom van, szeretem, (ezt biztos csak azért írta oda, mert ott álltam felette :-))) )és korban amúgy sem illenénk össze, remélem, Te is megtalálod az igazit." erre a srác küld vagy 10-15 sms-t zsinórban, a szerelem kortalanságáról (hé! ez az én szövegem!), arról, hogy talán nem is én vagyok neki az igazi, fiatal még ahhoz, hogy túl mélyen szeressen valakit (bagoly mondja...) és a szívek nem hazudnak, hallgasson rá, és megtalálja a választ.

Komolyan, egész este ezen virultunk a csöppséggel.
    Ha minden igaz, ma délután vagy holnap találkoznak. Egyáltalán nem féltem a csöppséget, tud Ő szép szóval is, és erőszakkal is "koptatni"...